1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo niet klaar voor Eredivisie Live

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door pvd, 21 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik denk dat je dit enigzins moet nuanceren. De investeerder hebben verlies. De afzonderlijke kabelmijen liepen prima, ook qua winst. Dat de fusie niet lekker loopt (zeker gezien dat @home nu nog niet over is) is een feit.

  Hoe dan ook kan het nu niet zo zijn dat we na de fusie met schrikbarend hogere prijzen worden geconfronteerd. Wij hebben als klant immers nooit om deze fusie gevraagd, sterker ik denk dat er veel klanten zijn die helemaal niet zaten te springen om een fusie!

  De OPTA had vanaf dag 1 dat Ziggo € 5,= meer wou gaan vragen voor deze vier kanalen moeten ingrijpen. Ziggo heeft immers een monopoliepositie op kabelgebied. Daarnaast had ik ook verwachte dat Eredivisielive contractueel een maximumprijs had vastgelegd, waardoor er niet zo maar opeens een veel grotere winst naar de kabelboer gaat. Als de kostprijs immer zo rond de € 7,= ligt en de vraagprijs van Ziggo ten opzichte hiervan 100% meer is, dan is er toch echt iets mis.

  Maar goed we zullen alles moeten gaan volgen de komende maanden... Ik denk dat het hier niet bij blijft!
   
 2. Moet inderdaad hard worden aangepakt, ziggo neemt het helemaal over, vervolgens met verlies, vervolgens moeten wij meer betalen.

  oplichter gewoon!
   
 3. Iets genuanceerder mag wel denk ik. Eerst afwachten wat Ziggo verder gaat doen wat betreft eredivisievoetballive. Ik denk zelf dat Ziggo nog wel bakzeil gaat halen.
   
 4. Ik hoop het. Wellicht dat ze uiteindelijk de prijs terugbrengen naar 9.95.... Dan pas wordt het interessant.

  Gert.
   
 5. Bij @Home heten de zenders Eredivisie Live 1, 2, 3 en 4 op het testnetwerk.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina