1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo niet klaar voor Eredivisie Live

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door pvd, 21 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo niet klaar voor Eredivisie Live
  groningen/ assen -
  Voetballiefhebbers kunnen zich in het Noorden bij kabelmaatschappij Ziggo nog niet abonneren op de digitale zender Eredivisie Live. Dit tot ongenoegen van potentïele abonnees, die voor niks bij Ziggo aankloppen.
  Zoals Riemert Groenewold uit Groningen. "Ik ben een grote voetballiefhebber. Een voetbalkanaal met de wedstrijden uit de eredivie is voor mij wel interessant. Ik ben naar de balie van Ziggo gegaan om een abonnement te nemen, maar ze keken me aan of ze water zagen branden. Ze wisten niks van een nieuw eredivisiekanaal. Dat boden ze niet aan."
  Groenewold spreekt van "een wonderlijke gang van zaken bij de grootste kabelmaatschappij van het land."
  Volgens Ziggo-woordvoerder Gradus Vos worstelt de kabelonderneming nog met de gevolgen van de fusie waaruit zij is ontstaan . "We kunnen in het Noorden nog geen abonnementen op Eredivisie Live opnemen, omdat de administratieve systemen van @Home, Casema en Multikabel nog niet aan elkaar gekoppeld zijn. We zijn druk bezig om dat voor elkaar te krijgen. Maar we hebben nog even tijd. Voordat het kanaal eind augustus van start gaat, is het in ieder geval in orde." Onduidelijk is nog hoe de nieuwe voetbalzender, die live-verslagen gaat brengen van de wedstrijden in de eredivisie, precies aan de klanten wordt aangeboden. Voor de zender moet maandelijks 9,95 euro betaald worden. Maar is dat ook zo als je al geabboneerd bent op Sport 1 (14,95 euro), dat bijvoorbeeld live op acht kanalen exclusief buitenlands voetbal uitzend. Komt er een combinatiepakket mety korting? En moet sport1 mogelijk kanalen inleveren voor het nieuwe erededivisie Live? Volgens Vos wordt daar nog over onderhandeld en kan er nu nog niets over worden gezegd. Betalen per eredivisiewedstrijd om zo vooral je favoriete club te bekijken, kan voorlopig niet. "Daar gaan we eind van het jaar eerst een proef mee nemen in het vroegere Casema-gebied." Buiten het Noorden hebben zich bij Ziggo tot nu toe 7000 abonnees voor Eredivisie Live aangemeld.
  Bron: Dagblad van het Noorden, 21-07-08
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 jul 2008
 2. Wow al 7000 klanten.

  Het sport7 tv10 debakel wordt weer herhaald.:-P
   
 3. Let op! Vanaf vandaag is het mogelijk je te abboneren op het Eredivisie live gebeuren maar er zit wel een addertje onder het gras. Ze bieden het aan voor 9.95 euro maar met ingang van 1 januari 2009 gaat het maar liefst 14,95 kosten. Een verhoging derhalve van 50%!!! Zo kan ik ook de eerste 2 maanden gratis geven!! Vorig seizoen betaalde ik 6,95 per maand voor de eredivisie. Wie of wat verklaart deze meer als verdubbeling?? Over een combinatie met Sport1 wordt niet gesproken. Kortom vanaf 1 januari 2009 ben je dan alleen voor voetbal bijna 30 euro per maand kwijt. Sorry maar dat wordt echt te gek!!
   
 4. Sterker nog.... de 2 maanden gratis is ook van de baan !!
   
 5. Het moet echt niet gekker worden!!! Is hier dan echt niets tegen te doen. De monopolie positie van Ziggo op de kabel moet nu eindelijk maar eens aangepakt worden. Als UPC het voor 9.95 kan waarom moet Ziggo dan maar liefst 14,95 vragen?
   
 6. Alfons Verbiest

  Alfons Verbiest Forum Member

  Berichten:
  2.075
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fUPC
  Meer...
  Locatie:
  Almere
  Lid geworden:
  26 feb 2006
  Erg lullig, maar zachtjes. Breng UPC alsjeblieft niet op een idee.

  Overigens vind ik dit pure misleiding van Ziggo. Niet netjes.
   
 7. prijsverschil

  Ik ben het helemaal met de vorige posters eens. Het is ongelofelijk dat klanten van UPC 33% minder belaten voor hetzelfde product. Ziggo heeft ons alleen nog maar ellende gebracht en het zou ze sieren om nu in ieder geval eens iets terug te doen. Ik vrees echter dat deze fusie ons nu en de toekomst steeds meer geld gaat kosten. Eigenlijk zou niemand zich moeten aanmelden voor het eredivisiekanaal, maar dat lijkt een utopie en dus wordt het waarschijnlijk slikken als je toch de live-wedstrijden van je favoriete club wilt zien. :cry:
   
 8. reactie op Sanex^

  @Sanex^: Ik wens je veel kijk plezier. Ik begrijp alleen niet zo goed waarom je zo tevreden bent terwijl je besodemieterd wordt! Of vind jij het normaal dat je € 60 per jaar meer betaald voor eredivisievoetbal t.o.v. UPC klanten en voor precies hetzelfde product. Volgens mij betalen klanten van Canal+ bij alle aanbieders exact hetzelfde, dus waarom kan dat bij het eredivisiekanaal dan ook niet zo geregeld worden.

  Al was het alleen maar uit solidariteit met mensen voor wie dit haast onbetaalbaar wordt dat we ons tegen dit soort praktijken zouden moeten verzetten.
   
 9. ik maak me geen abonnee van eredivisie via ziggo maar misschien wel via kpn mobiel maar dat ligt er aan wat dat gaat kosten, het is niet netjes van ziggo
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina