1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing na update

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door britink, 20 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is er bij andere al wat bekend over storing in het beeld na de update?
  Na de nieuwste update van 2 weken geleden uitgevoerd te hebbben gaat na verloop van tijd het beeld schokken op de hd decoder.
  Dus in eens terwijl die het eerst goed doet begint die ineens met schokken. Dit is sinds de laatste update ,ook op andere hd decoders geprobeert in ander gebied en daar gebeurde hetzelfde.
   
 2. Ik heb de update 17/7 gedaan en daarna helaas een aantal storingen in beeld en geluid . Voor de update nog nooit een storing gehad met mijn HD decoder revisie A. Woon in gebied 3769. Hopelijk is dit van tijdelijke aard.
   
 3. Ik ben bang dat er een probleem is met de decoder.... Zie enkele andere threads op dit forum. Ik had die storingen eerst alleen op NL1-HD en na de update van de Samsung heb ik last van storingen en schokjes op alle HD-zenders. Voor mij was die software update dus bepaald geen vooruitgang. Het is net of die update de tuner onstabieler heeft gemaakt. Misschien kan mijn exemplaar van de DCB-H360RA het op de een of andere manier niet verwerken. Je leest meer van dit soort klachten; bij andere gebruikers lijkt het wel goed te gaan. Het kan per box verschillen.
  Maandag hoop ik meer te weten; dan krijg ik bezoek van een 2e lijns monteur. Hij neemt een andere HD-decoder mee om te kijken of er verschillen zijn t.o.v. mijn Samsung.

   
 4. Beste Kamphajm,

  Dit zou normaal kunnen echter ik verkoop de hd decoders ook. En ik heb het nu al een paar keer gemerkt met verschillende nieuwe hd decoders. Maar laat svp even weten hoe dat dan is afgelopen.

  M VR GR Mike
   
 5. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte!

   
 6. Ook ik heb met dezelfde storing te maken sinds de update, maar dan alleen op Discovery HD de andere zenders geven geen problemen. Heb het soms een uur niet en dan wel vijf keer per minuut een kort schokkerig beeld om vervolgens weer een tijdje weg te blijven. Soms ook helemaal niet en soms gaat het maar door. het geluid blijft gewoon goed en de BER blijft op nul. Heb de stekker eruit gehad en opnieuw opgestart maar ook dat helpt niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina