1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

email notificatie bij nieuwe berichten.

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door catastrofus, 19 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat klopt, want die instelling "niet abonneren" geldt dan alleen voor nieuwe topics waar je post, de lopende abonnementen moet je handmatig even uitzetten.

  Dat doe je door naar zo'n topic toe te gaan (te bekijken), daarna zie je bovenaan in de blauwe balk staan "Discussietools", daar kun je het abonnement op dat topic beeindigen.


  Je hebt nu "niet abonneren" ingesteld, maar je kunt ook nog een tussenvorm kiezen zonder email. Je kiest dan bij gebruikersinstellingen en dan opties de optie bij "abonneren op discussies" voor de instelling "geen e-mailnotificatie". Je krijgt dan geen emails van nieuwe discussies, maar je bent er wel op geabonneerd. Je kunt je lopende abonnementen zien als je (na inloggen) op "gebruikersinstellingen" klikt. Je ziet dan als er nieuwe posts zijn in de topics die je wilt volgen deze topics daar staan en kunt daar op het icoontje voor "nieuwste post" klikken.
  Zo doe ik het tegenwoordig, je wordt dan niet overspoeld door emails, maar kunt wel de topics waar je in bij wilt blijven volgen.

  Veel dingen zijn ook te vinden via de help-bestanden in het FAQ deel van dit forum.
   
 2. Heb nu gezien dat er in het forum "Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal? " er op 21:52 gepost is (door cra1n) terwijl de email notificatie nu (22:31) nog niet binnen is. Huh?

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina