1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Hoe lang heb jij op de Cisco 8455DVB moeten wachten? (nieuwe poging)

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door xahmol, 19 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gaat lekker snel;

  woensdag 27 augustus besteld, dinsdag 3 september al afgeleverd door de postbode! Nog geen week dus :)
   
 2. hoe lang moet ik nog wachten??

  sinds 24 juni ben ik aan het wachten op de cisco decoder. Helaas kreeg ik op 4 augustus een verkeerde decoder ( namelijk de standaard decoder ) welke ik geweigerd heb. Vervolgens constant aan het bellen geweest maar geen oplossing. Veel beloftes gekregen en zelfs 3 weken geleden kreeg ik een telefoontje dat ik binnen een week de decoder binnen zou hebben en dat ik daarna teruggebeld zou worden om te weten of alles in orde is. Maar ja,... Helaas tot op heden weer geen reactie.

  Heeft iemand enig idee, wat nu te doen. Ben in staat om het af te bestellen, maar heb volgens mij geen andere keuze voor HD en opnemen.

  Ziggo help?

  gr.

  Sacha
   
 3. Als hij niet meer komt: ze schijnen ook bij sommige mediamarkten verkocht te worden in Casema gebied.
   
 4. Stuur mij een pb met je naw gegevens en ik kijk het na.
   
 5. klopt, in utrecht heb ik ze zeker weten gezien bij de mediamarkt voor 399 euro (maar dan moet je nog wel interactief pakket bijkopen voor paar tientjes)
   
 6. Idd bij media markt in rijswijk (ZH), Boogaard zag ik hem gisteren ook staan voor 399,00
   
 7. Ik ben al aan het wachten vanaf eind september. Zie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13584

  Zowel Infje als Kitaro1 zijn voor me bezig, maar het lijkt gewoon onmogelijk om het ding opgestuurd te krijgen, doordat het niet "mag" van de software als er nog een openstaande bestelling in het systeem staat (nl. de verkeerd opgestuurde Humax die ik direct op 30 sept. teruggestuurd heb) :rolleyes:
   
 8. cisco decoders

  ik heb ook interesse in het apparaat maar ik wil het apperaat eerst uit testen voor ik hem koop want ik hoor toch wel een hoop klachten ! 429 euro is toch wel een hoop geld en ook het merk cisco komt mij on bekent voor! ik wacht wel met de aanschaf tot vol gend jaar
  dan gaan ziggo dealers ze ook ver kopen !
  ik heb al meer dan 2 jaar inter active van lijbrandt telecom en het werkt prima ! de decoder in bruikleen dus geen zorgen ! ik heb programma gemist en RTL+ en vk tv en zoover en hyves op tv bollen streek tv en sinds kort TV oost ondemand en 70 digitale tv zeners en ook veel digitale radio zenders en dat voor maar 14.50 pm:pompom::giveup::sleep::confused:
   
 9. ze zouden een achterstand hebben :-)

  en de dag erna was ie dr al :-)

  wel even prutsen hoor... E58 melding..?
   
 10. Even afgezien van het feit dat ik het even afwachten verstandig vind: Cisco is niet bepaald een onbekend merk hoor! Het is by far de grootste leverancier van netwerk apparatuur ter wereld, geloof dat ruim de helft van het internet op Cisco apparatuur runt.

  Maar dat de consument Cisco vaak niet kent komt omdat veel van hun consumentenmerken of merken van apparatuur die bij consumenten terecht komt tot voor kort geen Cisco heette, maar Linksys, Kiss en Scientific Atlanta. Wellicht dat die namen je meer zeggen?

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Cisco
  http://www.cisco.com/web/NL/index.html
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina