1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Hoe lang heb jij op de Cisco 8455DVB moeten wachten? (nieuwe poging)

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door xahmol, 19 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Was even op vakantie, dus even geen reactie, maar waarempel, vrijdag en zaterdag (was zaterdagavond pas terug) is gepoogd twee Ziggo pakketten te bestellen, zullende twee decoders zijn. Alleen balen dat ik pas zaterdag a.s. tijd heb om de pakketten bij het postkantoor af te halen (moet werken overdag uiteraard).

  Eind goed al goed?

  Maar toch: 4 juni besteld, 26 juli aangeboden, dat is bijna twee maanden.
   
 2. Ik heb afgelopen vrijdag mijn pakket gehad met deze decoder. Ik snap er werkelijk niks van maar het zal wel allemaal.

  Ik heb namelijk een overstap gemaakt van Casema naar Ziggo alles in 1. Daar krijg je een gratis decoder bij en zolang ik die niet in ontvangst had genomen kon ik geen nieuwe bestelling plaatsen. Ik had al heel vroeg een keer via de website besteld en vervolgens 3x via de telefoon geprobeerd.

  Geen idee welke door is gekomen, maar ik heb hem dus nu na 3 weken niet meer geprobeerd te hebben lol. :confused:
   
 3. Vanaf de eerste dag dat de Samsung 360 HD beschikbaar was heb ik er een in mijn bezit (een dramatische start, maar dat terzijde). Ik zit in Casema gebied en heb twee weken geleden via de website de nieuwe Cisco HD PVR besteld.

  Afgelopen zaterdag heb ik een wijzigingsbrief van Ziggo ontvangen. Het vreemde hiervan vond ik dat het overzicht exact beschreef van welke diensten ik op dit moment al gebruik maak. In de hele brief heb ik niet kunnen vinden over de bestelde Cisco.

  Weet iemand of dit correct is? Of moet ik (helaas) een belletje aan de servicedesk doen?

  Thanks
   
 4. Stuur mij even een pb, dan kijk ik het na in ons systeem.
   
 5. Kitaro, bedankt voor je goede service! ;)
   
 6. Dit heb ik precies zo gehad. trouwens stond er bij mij het standaardpakket op van 39,95. Na een telefoontje met de klantenservice hebben zij de wijziging weer veranderd voor het interactieve pakket. Heb gisteren alles binnen gekregen en vandaag is alles klaar. heb uiteindelijk denk ik +/- 10 werkdagen moeten wachten. Dit is de tijd tussen ontvangst wijzigingsbrief en daadwerkelijk leveren. De tijd tussen online bestellen en wijzigingsbrief duurde ongeveer 3 a 4 weken.
   
 7. Kitaro heeft het voor me geregeld! :)
  Moet ik overigens onder rembours betalen of wordt het van mn rekening afgehaald?
   
 8. Goede vraag idd. Heb nu eindelijk mijn decoder, maar bij het postkantoor hoefde ik iig niet te betalen.

  De Ziggo helpdesk heeft mij meerdere malen verzekerd dat het niet via automatische incasso zou gaan (dan zou ik het graag nml even willen weten omdat de rekening waar Ziggo op incasseerd niet een rekening is waar de inkomens op binnen komen) maar per accept, maar die accept heb ik ook nog niet gezien.

  Kortom: hoe ga ik betalen voor de decoder?
   
 9. Bij mij doet ie het .... bijna

  Hoe je gaat betalen is voor ook een raadsel. Heb wel de Cisco/SA box, werd binnen anderhalve week na mijn bestelling geleverd, zelf aangesloten en het IA gedeelte deed het twee dagen. Na een aantal telefoontjes (hele aardige mensen) en twee monteur-bezoeken (ook heel service-gericht), doet alles het nu. Tenminste bijna. Mijn box zit nog niet in 'het' systeem en daardoor kunnen er nog geen IA-abonnementen aan mijn kaart gekoppeld worden. Wist Kitaro1 mij te vertellen, die me vandaag belde. Hij houdt het in de gaten. Dus heb er nu wel goede hoop op dat ie het snel doet.

  Hebben anderen dat ook gehad, dat de IA-dienst er na twee dagen weer mee stopte? Toch vreemd.
   
 10. Facturatie

  Ik zal navragen hoe het zit met de facturatie van de Cisco. Ze worden in ieder geval niet onder rembours verstuurd.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina