1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

De service van Ziggo?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door JackTheRipper, 18 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor de oplossing moet je wel 4 keer voor bellen, ongeveer 53 min. totaal aan de telefoon. Kan niet met de vaste lijn bellen, want die werkt niet, dus moet het mobiel.
  Daar krijg je dan een rekening voor, voor de lokale kosten en je mobiele kosten.
  Schat dit op ongeveer op 25 euro.
  Daarbij moet je je de normale telefoon gesprekken ook via je mobiel plegen en het doorschakelen van je vaste lijn naar je mobiel gaat ook het een en ander kosten.
  De kosten voor mij zouden veel lagen zijn, en dan misschien acceptabel, als de service van ziggo iets sneller was geweest, ik had makkelijk in 3 dagen een nieuw modem kunnen ontvangen, maar door organisatorisch problemen bij ziggo heeft dit nu bijna 2,5 week geduurd en 4 telefoontjes naar de helpdesk.
  Maar alles is nu gelukkig opgelost. Heb vandaag uiteindelijk een nieuw modem gehad die volgens de helpdesk (3e telefoontje)direct zou werken.
  Niet dus, moest weer de helpdesk bellen om het modem te laten aanmelden in het systeem.
   
 2. lol belachelijk gewoon.
  vooral als probleem bv bij ziggo off @home gedeelte ligt.
  25E lol.
  betalen mensen niet voldoende offzo...
   
 3. Het staat je toch vrij om een andere provider te nemen?
  Als alles zo negatief zou zijn zoals jij het schetst, wat doe je dan nog bij ze?
  Heb zelf de helpdesk een aantal keer nodig gehad, oa. voor een nieuw modem (defect) en wat andere problemen, ben altijd correct en snel geholpen, besef ook dat je zelf een gesprek kan sturen. De medewerkes van Ziggo hebben maar 1 belang, dat is die van hun werk gever. Natuurlijk zullen ze hun klanten zo goed mogelijk willen en proberen te helpen, maar wees wel reëel....
   
 4. you've make your point.....

  Maak anders een nieuw topic aan...

  Ik ben boos oid......
   
 5. negatief meren en deels over @home.
  en slechte overgang vooral.
  niet totaal om Ziggo zelf dus.
  ik zou eerder ook anders vergoeding verwachten anyway's
  ik kan zeggen wat ik wil hun de info geven die ze nodig hebben.
  nooit geholpen altijd afgewezen bij technishe dienst.
  ze kunnen er wel Ziggo op hebben staan als merk naam maar zijn nog steeds medewerkers van @home bij @home gedeelte.
  en dus de zelfde problemen.
  daarom wacht ik ook netjes af tot is omgezet naar ziggo compleet ;>

  die is er al ;> ^^
   
 6. Helemaal mee eens, het is rare dat een telecom provider zoals KPN / HI / T-mobile zoveel extra kosten rekenen voor het mobiel bellen naar een 0900 nummer wat lokaal tarief is.

  Gelukkig is het probleem opgelost, zoals de helpdesk medewerker al aangaf is er een restitutie regeling. Ik zou hier zeker gebruik van maken.
   
 7. Welke service van Ziggo?

  Vandaag is wat mij betreft de limiet bereikt wat betreft de 'service' van Ziggo....

  Ik heb jarenlang Internet gehad via Wanadoo Cable en TV via Casema, maar uiteindelijk besloten over te stappen naar Alles-in-1-Extra van Ziggo.

  Die bestelling doorgegeven op 29 mei. Telefonisch werd er toen aangegeven dat er een monteur voor internet langs zou komen op 13 juni. Ik zou van die datum nog een schriftelijke bevestiging krijgen. Anticiperend op die datum, wel een dag vrijgenomen. Op 11 juni nog steeds geen bevestiging ontvangen, dus maar gebeld met de helpdesk. Daar bleek toen dat die order van 29 mei helemaal niet in de systemen was gezet en dat er op 13 juni helemaal niemand langs zou komen! Uiteindelijk is op 18 juni de monteur langs geweest.

  Diverse keren ook aangegeven dat Ziggo mijn achternaam verkeerd in de systemen heeft staan. Toen ik de correspondentie over de telefoonaansluiting kreeg, bleek het uiteraard nog steeds verkeerd te staan, alhoewel ik voordien al minimaal 6 keer daarvan melding had gemaakt via telefoon en e-mail.

  In de tussentijd nog steeds geen ontvanger binnengekregen voor digitale TV. Ik wist dat er wat problemen waren met levering, dus me flexibel opgesteld en geduld gehad. Uiteindelijk vorige week vrijdag geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar na eerst het menu doorgewerkt te hebben, kreeg ik uiteindelijk de automatische melding dat ik niet geholpen kon worden en dat de verbinding verbroken werd.

  Zaterdagochtend nogmaals geprobeerd en daar gaf men aan dat ik al digitale TV had en mijn ontvanger ook al binnen had. Ik gaf daarop aan dat ik niet zou bellen voor de ontvanger als ik die al binnen zou hebben. Uiteindelijk dacht men dat het pakket bij het postkantoor lag en gaf men mij een pakketcode en via die code en de website van TNT kwam ik er achter dat op 20 juni de volgende melding is gedaan door TNT: Zending niet afgeleverd; geweigerd door geadresseerde. Retour afzender
  Zeer opvallend, want op 20 juni waren zowel mijn vrouw als ikzelf in het buitenland en navraag bij de buren levert op dat ook zij geen pakketten of wat dan ook geweigerd hebben. Dus voor de zoveelste keer gebeld met de klantenservice en aangegeven wat de melding was.

  Door een update/installatie/whatever van het systeem kon men mij die zaterdag niet verder helpen, dus moest ik maandag terugbellen. Maandagochtend om 08:00 uur hing ik bij de klantenservice aan de telefoon en wederom het verhaal uitgelegd. Die persoon gaf mij de garantie dat ik dit weekend de ontvanger zou hebben en dat hij direct alles in de systemen zou zetten. Wederom weer geduld dus....

  Vandaag is zowel de briefpost als pakketpost al langsgeweest en surprise surprise ... geen pakket van Ziggo! Uiteraard weer contact opgenomen met Ziggo. De Ziggo klantenservice gaf aan dat de bestelling in de bezorgronde zat en gaf mij een pakketcode om de zending in de gaten te houden. Via internet die code gecheckt en dat bleek dus de code te zijn van de vorige mislukte zending....

  Wéér contact opgenome met de klantenservice en daar bleek nu dat de bestelling gisteren pas geplaatst is. Nadat ik voor de zoveelste keer alles moest uitleggen, want men zet de meldingen of verkeerd in de systemen of niet of men begrijpt het niet, gaf de persoon aan de lijn aan dat ik weer geduld moest opbrengen en waarschijnlijk zo'n twee weken... Ik gaf toen aan dat wat mij betreft de limiet bereikt is en dat Ziggo met een oplossing moest komen en dat nog meer geduld geen optie is.

  Ziggo bood me dus geen enkele oplossing. Niets, absoluut niet meedenken of wat dan ook. Het enige wat men bleef herhalen was geduld. Ik gaf zelf aan dat ik bereid was om bijvoorbeeld bij de dealer een ontvanger te halen als ik het geld teruggestort zou krijgen, maar dat was geen optie voor Ziggo en het proces versnellen of wat dan ook was ook geen optie. Ook kon ik niet doorverbonden worden met een manager of wie dan ook. Uiteindelijk toen ik aangaf dat wat mij betreft mijn volledige abonnement vandaag nog opgezegd werd, kon ik plotseling wel doorverbonden worden met de afdeling Retentie.

  Die persoon haalde bijna alle beloftes/uitspraken/opmerkingen van de vorige persoon onderuit en gaf aan dat zij geen loze beloftes wilde doen, die dus klaarblijkelijk wel door haar vorige collega waren gedaan. Maar ook zij bood geen andere oplossing dan 'geduld hebben' en dat geduld was naar alle waarschijnlijkheid niet de twee weken die die andere collega eerder noemde, maar zo goed als zeker 'íets langer' ....

  Uiteindelijk vele frustraties en een telefoonrekening die de pan uitrijst rijker maar opgehangen. Ik ben me nu aan het orienteren op alternatieven wat betreft internet, tv en telefonie, want wat mij betreft is de service van Ziggo niet bestaand.
   
 8. Update: Met behulp van de MVG is Ziggo deze week toch in actie gekomen en bleek er toch een oplossing mogelijk!

  Dinsdag werd ik gebeld door Ziggo waarbij men uitvoerig excuses maakte em aangaf alles deze week nog te regelen en dat is ook daadwerkelijk gebeurt! Eerder deze week via de post de smartcard ontvangen en vandaag kwam er, als extra service, een monteur langs die de digitale ontvanger geinstalleerd heeft. :)

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina