1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing casema gebied.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door BrabantDus, 16 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @benteb: je kunt in het vervolg natuurlijk ook gewoon kijken op de site van ziggo; daar staan de storingen en oplossingen ook vermeld.
   
 2. Voor mijn postcodegebied stonden er wel 2 verschillende storingsmeldingen met verschillende frequenties en netwerk ID's vermeld, wellicht was benteb daar dan ook tegenaan gelopen. Maar uiteraard is de handleiding op http://blob.ziggo.nl/dynamic//NL_HOME/BLOB_UPLOAD/GebruikersHandleiding_DigitaleTV_v1.0b_web.pdf met de juiste gegevens er ook nog :)
   
 3. Ik was niet op de hoogte van de site. Via via ben ik op deze forum-site beland. Doet me goed mensen zoals jullie tegen te zijn gekomen die me wegwijs kunnen maken in de, voor mij,een oerwoud aan mogelijkheden.
   
 4. Je kunt storingen vinden op de ziggo site onder tabblad klantenservice.
   
 5. Maar helaas worden die niet goed bijgehouden....

  De problemen in dit topic met optredende blokken, wegvallend geluid op alle zenders wordt daar helemaal niet genoemd, terwijl het al minstens 3 dagen hier op het forum genoemd wordt. Dat terwijl dit optreedt in het hele ziggo-west deel.

  De gemelde 2 algemene storingen zullen er wel mee te maken hebben, maar als je die leest lijkt het of het alleen in de nacht van vrijdag/zaterdag geweest is en dat alleen 2 types ontvanger er last van hebben en da's dus niet zo....
   
 6. Daar heb je gelijk in, Cees; was mij ook al opgevallen en heb er in een ander topic ook melding van gemaakt. Ik hoop dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgepakt door Ziggo. Ook op tt wordt het niet goed bijgehouden. In 'casema' tijd stonden storingen binnen de kortste keren netjes vermeld.
   
 7. zie ook storing Ned 1 HD hier melden

  zaterdag/zondag 19/20 veel storingen beeld en geluid op alle HD zenders en geluidsstoringen op de SD zenders
   
 8. Op de Site van Ziggo voor mijn postcode gebied nog steeds geen vermelding van de storing die vanmorgen geweest is, geld dit ook voor de andere postcode gebieden?
   
 9. 2134, hier ook niks, alleen die storing die gisteren al aangehaalt is voor specifieke decoders.
  Ze zijn in het weekend denk ik dicht.

   
 10. Ik kwam dir bericht tegen op de site van trosradar, in wil graag weten wat er vanwaar is.
  TdeHond,
  Ik heb het even gelezen. Wat mij op de site opvalt als een klant kritiek uit, de stip ernaast meteen op grijs gaat wat de voorbode is van een rood vierkantje.
  Dat gebeurt anoniem, vandaar dat ik daar geen lid meer ben.
  De storingen hebben gelukkig niet het hele casemagebied getroffen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina