1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing casema gebied.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door BrabantDus, 16 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wie moeten we gaan ontslaan of nog erger ???

  Nu steeds haperend beeld op ALLE zenders. Gisteren ook al tijdens finale 3e dag British Open. Erg irritant.

  Moeten we voorlopig toch maar ff naar TELE2 gaan. Die hadden een aardige brief in mijn bus gedaan. Werkend en VEEL goedkoper.

  Toch vreemd dat er na de overgang opeens veel problemen zijn. Ik ben 4,5 jaar een tevreden CASEMA klant geweest. De laatste 2 maanden wind ik me regelmatig op. Techniek is er gewoon, gebruik die dan ook. Dus stop met die achterlijke marketingfratesen en die irritante bumpers met "dit programma is mede mogelijk gemaakt door ZIGGO" want het lijkt er steeds meer en meer op dat DIT PROGRAMMA DOOR ZIGGO ONMOGELIJK IS GEMAAKT.

  Heb het ook al aan de helpdesk gemeld, ben benieuwd wat voor l*lverhaal we nu weer krijgen.
   
 2. Hier ook storing gehad, is weer voorbij. Ben benieuwd hoelang dit gaat duren, wel en dan weer geen fatsoenlijke Tv. Maar het goede weer komt er aan, dus kijken we ook geen tv meer, een ergenis minder.
   
 3. Ook in Amersfoort heb ik sinds gister dit soort problemen. Ik wil helemaal geen hetze tegen Ziggo steunen, maar ik ben eigenlijk al vanaf het begin dat Casema digitale TV aanbied abonnee en moet gewoon constateren dat ik sinds dat het Ziggo is geworden al meer storingen heb gehad dan in de jaren daarvoor. Misschien een samenloop van omstandigheden, maar het valt wel op.
   
 4. Het bijzondere van deze storing is ook dat de BER gewoon op 0 blijft staan, en dat het op alle kanalen is. Duidelijk een landelijke storing, gek dat Ziggo dat niet op de website meldt bij actuele meldingen.

  Ik krijg trouwens ook nog iets nieuws: "E10 Service Define Error" op BBC3/BBC4. Die had ik nog niet eerder gezien, maar staat hier verder los van.
   
 5. Ik ben het met je eens dat het niet de bedoeling is een hetze tegen Ziggo te beginnen of te steunen maar ik zou nu eindelijk (voor mijn zuurverdiende geld wat ik naar Ziggo overmaak iedere maand) wel weer eens ongestoord tv willen kijken. Ik zie geen enkele reden waarom Ziggo de kwaliteit niet kan geven die Casema (op een paar probleempjes na) wel kon geven!! Dus Ziggo wordt wakker en los de problemen op!
   
 6. Zoals jullie al wel begrijpen heb ik niet zoveel verstand van dit soort "technische" aangelegenheden.
  Klopt het dat ik dan ook geen zenders geinstalleerd krijg? Als ik probeer te installeren vind mijn ontvanger geen radio- noch TV programma's.
   
 7. Indien u gebruikt maakt van een Samsung 9401R decoder, kan het zijn dat de Samsung decoder de zenders is kwijtgeraakt en dat de decoder in het menu blijft hangen.

  U kunt de digitale televisie zenders opnieuw binnen halen door de volgende procedure uit te voeren:

  1. In het decoder menu, kies OK bij “Installatie”. Indien u nooit een eigen pincode heeft ingesteld, is de standaard pincode 0000.
  2. Kies OK bij Netwerkinstallatie.
  3. Indien de netwerk instellingen correct staan(frequentie 372.000, en netwerk ID 5555), kunt u op OK kiezen om de zenders op te zoeken.
  4. Zodra alle zenders gevonden zijn, kies OK om deze op te slaan en verlaat daarna het menu door op de Exit of Menu knop te drukken.

  Na het opzoeken van de zenders behoort u weer digitale televisie te kunnen ontvangen met de Samsung decoder

  Voor Casema is de frequentie dus 372.000 en het netwerk ID 5555!
   
 8. Ik heb handmatig de freq op 372000 en de id op 5555 gezet. Dan nog vind ik geen zenders! Analoog werkt trouwens wel. Kan ik nog iets anders proberen?
   
 9. beste rick70. Uiteindelijk toch gelukt! Fantastisch.Ik heb weer TV. Bedankt, tot een volgende keer.
   
 10. Goed zo. Succes verder!:)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina