1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing casema gebied.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door BrabantDus, 16 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Regelmatig hier - dus ook Den Helder - ook (nu ff niet). In de omschrijving van de groepsstoring herken ik niets, geen vastlopers in ieder geval.

  Ziggo zou zich geloofwaardiger maken door te vermelden dat ze gewoon nog niet weten hoe e.e.a. op te lossen maar er wel keihard aan werken (doen ze wellicht ook, maar wees daar open over). De knullige manier van communiceren, richting de klant, heeft me al doen besluiten om voor zakelijke dienstverlening niet met Ziggo in zee te gaan...
   
 2. Er zijn weer veel problemen geweest vandaag, volgens Bullet NL kan het zijn dat de buurjongen de straatverdeler in de hens heeft gestoken, het hoeft niet altijd aan uw kabellaar te liggen zegt hij erbij. Nou toevallig ligt het wel bij de kabelaar en het is een schande dat je als een achterlijke wordt behandeld door de klantenservice als je ze al kunt bereiken. Ik zou zeggen open gooien die kabel zodat andere aanbieders ook bereikbaar zijn voor de klant.
  :oops::oops::oops:
   
 3. Ook hier in de velserbroek 1992 heb ik de afgelopen dagen deze storing, veel hiks en haperingen, analoog is het ok. (MK)
   
 4. Heb jij al die buurjongens met aanstekers niet zien lopen dan? :mrgreen:
   
 5. Het is alweer raak hier in den helder (10:05), denk dat ik maar weer eens ga bellen.
   
 6. Het is nu zo erg dat ik ook de radio niet meer kan beluisteren, konstant haperingen en bij muziek is dat heel irritant. Ik hoop toch maar van harte dat Ziggo hard aan het werk is om dit te verhelpen. Ik luister naar Arrow Classic Rock via de decoder op dit moment op kanaal 813, signaal: 75 geen BER (=0000).

  Laatste toevoeging: nu hoor ik helemaal niks meer de radio is ermee gestopt, krijg iedere 10 seconden 1 tikje nog en meer niet.
  :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
   
 7. Het is weer zover (10:12), het gaat weer lekker de laatste dagen :cry:
  Het staat ook vol met 'groepsstoringen' bij ziggo op de site.
   
 8. Potverdrie. Dit is toch niet meer normaal!!
   
 9. storing digitaal (en HD)

  Ik zit in het postcodegebied 3703 en heb sinds een paar dagen op alle zenders dat het geluid wegvalt of dat het beeld bevriest of dat er zelfs helemaal geen beeld meer is. Maakt niet uit op welk tijdstip, kan op ieder moment het geval zijn. Wat is er aan de hand met de signalen? Sorry voor Ziggo, maar zo vaak en zoveel storingen heb ik in de casema tijd niet meegemaakt en ik zit toch al een aardige tijd in dit gebied. Hier word ik niet blij van!!
   
 10. Idem hier (postcode 3452). Op zowel de Samsung 360 als de Humax 9201 en op alle zenders. Net ook weer van ca. 10:05 tot 10:15, dus het probleem lijkt landelijk.

  Overigens geeft bijvoorbeeld History HD al een paar weken alleen maar blokken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina