1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing casema gebied.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door BrabantDus, 16 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat bedoel je ? Over die storingen of over die vierkantjes ?
   
 2. De vierkantjes, en zijn reden daarom geen lid meer te zijn van dit forum.
   
 3. Elk forumlid kan posts van anderen waarderen, zowel positief als negatief (via het weegschaal-symbooltje rechtsboven bij elk bericht).

  Op die manier bouwt een forumlid een reputatie op. Irriteer je de andere forumbezoekers dan zal je 'kleur' van groen via grijs naar rood gaan. Waarderen mensen je gedrag en berichten op het forum zul je op een gegeven moment meer groene blokjes achter je naam krijgen. Da's dus niet iets wat de moderators doen, maar alle forumleden kunnen doen. Er zitten wat automatische dingen in, zodat je niet iemand een aantal keren achter elkaar kunt beoordelen en forumleden die meer gepost hebben, of langer lid zijn delen meer punten uit zodat je niet even snel meerdere malen registreert op het forum en iemand de grond in kunt beoordelen.

  tdeHondt voelde zich niet vrij om te reageren in het forum als het weegschaal-symbooltje bleef bestaan schreef hij, ondanks dat hij gewoon ruim in het groene gebied zat en wilde daarom uitgeschreven worden uit het forum. (kijk maar met de zoekfunctie op dit forum dan vind je die discussie nog wel)

  Maar wat hij in het Tros Radar forum schrijft dat je bij een negatieve uiting gelijk op rood gezet wordt klopt dus niet, voordat je rood wordt moet je het heel bont maken en heb je heel wat negatieve beoordelingen nodig van je mede forumleden en het gebeurt dus niet door de moderators. Zelfs mensen met altijd veel kritiek kunnen zelfs door de andere forumbezoekers positief gewaardeerd worden.
   
 4. Joh!

  Weer wat geleerd......

  Is er ook een manier om de totale score van iemand of jezelf te zien?
   
 5. Het is weer begonnen. Weer op alle zenders. Postcode 3452. Ontvangers Samsung 360 en Humax 9201 (probleem zit op beide).
   
 6. Yup hier ook weer begonnen met uitvallend geluid en blokjes. Het word een dagelijkse traditie :( word er een beetje moe van!

  Leuk zo tijdens de F1:evil:

  PC 3706
   
 7. Hier ook Multikabel de Rijp . rare F1 Germany daardoor....
   
 8. Storingen op alle zenders

  Ik heb sinds een paar dagen en zeker vandaag veel storingen op de digitale televisie. Hangend geluid, hangende beelden. Het is echt verschrikkelijk. Casema gebied. De Meern.
   
 9. Hier helaas ook blok vorming en geluids ellende ( postcode 1241 )....... en dat net tijdens de formule 1 ;)
   
 10. Hier ook in voormalig Multikabel gebied haperingen van beeld en geluid net als gisteren aan het begin van de avond. :cry:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina