1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Post je snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door almodovaris, 15 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De persoon waar ik op reageerde geeft aan dat hij nog niets van de snelheidsverhoging heeft gemerkt. Hij haalt wel de oude snelheid. Belangrijke vraag is dan: haal je met een speedtest wel de nieuwe verhoogde snelheid? Nee? Dan moet misschien het modem nog gereset worden. Ja? Dan heb je in elk geval de nieuwe snelheid. Als je vervolgens een strakke download haalt van 20mbit bij de betaalde nieuwsprovider (welke is onbekend) is het de vraag of zij het wel kunnen leveren? Wellicht te weinig lijntjes in gebruik waardoor de nieuwe snelheid behaalt kan worden? Als je maar 4 lijntjes open hebt staan, en de nieuws provider geeft max 5mbit per lijntje zul je meer lijntjes nodig hebben om boven de 20mbit uit te gaan komen.

  Aangezien deze persoon meldt dat hij zijn oude snelheid wel "gewoon" behaald, dus 20mbit" denk ik niet dat er in deze situatie sprake is van een capaciteitsprobleem, maar eerder een config probleem of een probleem bij de nieuwsprovider.

  Ik snap je punt, en natuurlijk is het goed mogelijk dat er een probleem bij ziggo is, maar de situatie die degene beschrijft waar ik op reageerde lijkt niet te duiden op een capaciteits probleem, omdat de 20mbit wel behaald word. Alle problemen met nieuws providers zonder verdere analyse of vragen gelijk maar op een bult harken en aan ziggo wijten zet ook geen zoden aan de dijk.
   
 2. Nee natuurlijk niet, nooit maar dan ook echt nooit :schater::schater::schater:
  Zelfs niet als Ziggo zelf op zijn website vermeld dat vanaf december 2008 tot in het 1e kwartaal van 2009 de snelheden van z3i verhoogd worden.
  Zelfs dan komt het ergens anders van als je de (tot) 30 mbit nu niet haalt.:oyeah:
   
 3. Als je het bericht hadden gelezen van de persoon waar ik op reageerde had je geweten dat er iets anders speelde.

  Deze persoon gaf aan de nieuwe snelheid nog niet te merken op de nieuwsgroepen van een externe nieuwsprovider, hij heeft/had nog met geen woord gerept over evt speedtesten. Een van de vragen die hem wel is gesteld (even stukje terug lezen). Kortom wij weten op dit moment nog niet of hij de nieuwe snelheden nu al wel of niet haalt.

  Begrijpend lezen is een hele kunst blijkt maar weer.
   
 4. hier ook een zeer kleine verhoging alleen de upload zijn ze vergeten :roll:

  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 dec 2008
 5. zou kunnen,maar wel vreemd dan dat ik met 20mbit een snelheid haal van 2400KB/s en met 30mbit ook.

  Overigens is de snelheid nu wel ineens iets omhoog gegaan naar 2800KB/s,nog ongeveer 800KB/s te gaan :wink:
   
 6. @Excaliber,ik had wel gereageerd op speedtesten,daar reageerde je juist op op mn eerste post incl. printje van speedtest. Dat even terzijde.
   
 7. Het kan nog steeds allemaal een kwestie zijn van ongeduld/geduld. De hele uitrol van de nieuwste Eurodocsis versie is nog lang niet afgerond. We zouden op zijn minst kunnen zeggen dat Ziggo veel slordiger hier mee omgaat dan UPC. Er wordt geen goede informatie volstrekt en al helemaal niet op de juiste tijdstippen. Het is niet goed te praten dat we af en toe een verschrikkelijke slechte verbinding hebben. (dit is overigens te declareren) maar ik kan ook niet geloven dat er niet heel snel een verbetering op komst is.
   
 8. Dat haal ik hier met z3i ,betaal allleen 30 euro meer per maand inc tvz1 en tel z1.
  Denk dat ik ook maar alles in 1 abbo ga nemen.
   
 9. Hier hetzelfde,downlode altijd met 2500kB/s 24/7 op payserver.
  Nu 1 keer 2800KB/s gehaald,en zelfs die 2500 haal ik bijna niet meer.
  Er zit iets goed fout hier bij Ziggo Beverwijk.
   
 10. Modem al wel gereset?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina