1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Post je snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door almodovaris, 15 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hum, ik vergis me weer eens, vertaalde het naar 2,9 MB/sec ongeveer en dacht dat ik al aan de beloofde top zat.

  Het gekke is dat ik met nieuwsdiensten en Newsleecher wel geregeld zo'n 28500 KB/s haal, maar niet stabiel.
   
 2. nog geen snelheidsverhoging

  net even m,n snelheid getest maar heb nog steeds geen verhoging ontvangen met m,n z3i abbo

  [​IMG]
   
 3. [​IMG]

  Z3i het begin is er ;)
   
 4. Ben jij van Ziggo ???

  Wat dacht je van een filmpje uploaden naar YouTube bijvoorbeeld. Dat doen er genoeg. Wel fijn als dat ipv zeg 15 minuten in 7,5 kan. En zo zijn er nog wel meer zaken. Waarom 'knijpen" als het gewoon technisch mogelijk is. Ik ga niet het dubbele betalen voor iets wat ik niet constant gebruik.

  Het gaat er gewoon om dat het technisch kan, waarom dan wachten. Na al die fucking ellende van Ziggo zou dat niet onaardig zijn. Doen ze ook eens iets goed.
   
 5. Hoezo? Is het dan verboden om te nuanceren? Dit forum staat open voor alle meningen.
   
 6. hoe krijg ik het voorelkaar en dat overdag...

  [​IMG]
   
 7. Er word niet geknepen, er word iets aangeboden, zeer wezenlijk verschil. Een auto maken die 400k/h kan rijden, maar de begrenzer op 200km/h zetten, dat is knijpen. Een auto maken die 400km/h kan rijden zonder een begrenzer te plaatsen is weer geen knijpen, of je die 400km/h ook daadwerkelijk kan halen is weer afhankelijk van een heleboel andere factoren, wat weer niet onder knijpen valt.

  En dat het technisch kan wil maar niet zeggen dat het zomaar gerealiseerd moet worden. Technisch is Eurodocsis 2.0 ook in staat tot downloadsnelheden van 40-50mbit, moeten die dan ook maar zo even verhoogd worden? Iets met voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten of zoiets :roll:

  Zij bieden iets aan en jij neemt het (geheel vrijwillig) af. Natuurlijk zijn er altijd wensen, maar verwachten/eisen/verlangen dat het maar eventjes verhoogd word is het volledig andere uiterste.

  Ik even een rondje gemaakt langs de grote providers, en het is allemaal om het even (UPC fiberabonnementen uitgezonderd). Allemaal rond (of lager) dezelfde snelheden, en het Alles-in-een Extra pakket heeft met een 3mbit upload snelheid een van de hoogste uploadsnelheden. ADSL kan deze snelheden niet leveren, en UPC levert enkel hogere uploadsnelheden op de fiberabonnementen, de rest blijft ook op 2,5mbit steken.

  Conclusie naar mijn persoonlijke mening, Ik vind nog steeds dat de verhoudingen bij Ziggo goed liggen, ze bieden gelijke of hogere uploadsnelheden dan andere aanbieders, UPC fiber en SDSL verbindingen uitgezonderd. UPC fiber is slechts zeer beperkt leverbaar, en SDSL kost vele malen meer.

  Oh en om je andere vraag te beantwoorden, nee ik werk niet bij Ziggo. Ik steek mijn mening niet onder stoelen of banken en verkondig die hier, dit houd ook weleens in dat ik nuanceer wat anderen verkondigen. Dat jij dit opvat als dat ik bij Ziggo werk, dat moet je helemaal zelf weten en is tevens niet mijn probleem.
   
 8. De upload is laag, zou tegen de 3000 kb/s moeten zijn.
  Waar kan dat aan liggen?  [​IMG]
   
 9. [​IMG]

  Betreft Alles in 1 Plus.
   
 10. Missschien heb je nog Z3
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina