1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Post je snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door almodovaris, 15 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hier gaat het nu sinds 2 dagen ook helemaal fout!

  1.
  [​IMG]

  2.
  Alkmaar onbereikbaar.

  3.
  [​IMG]

  4.
  [​IMG]

  Begin me nu toch wel af te vragen wat er aan de hand is, nooit geen problemen! Allemaal rare dingen gebeurd trouwens afgelopen dagen. Meest vreemde is nog wel dat na een paar boodschapjes gedaan te hebben de DTV op E19 stond. Snelheid internet dratisch naar beneden. Eerste probleemoplossing allemaal gedaan. Router uit, modem uit, modem aan, router aan. Ik ga zo eerst even NTU van stroom halen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 nov 2008
 2. Ik vind de huidige verhoudingen nog niet zo verkeerd. Het Alles-in-een plus pakket heeft al een hogere upload dan de snelste ADSL abonnementen bieden. Als je nog wat meer upload wilt kun je altijd naar het Extra pakket gaan, krijg je de dubbele upload snelheid.

  Als dat ook nog niet genoeg is, kan je altijd over wegen over te stappen naar een SDSL lijn, goed het kost wat, maar dan heb je een gelijk up en download snelheid.

  Hogere upload is leuk, maar 1,5mbit upload is voor het gros van de gebruikers ruimschoots voldoende, die draaien geen servers ed. En de Extra gebruikers hebben zelfs 3mbit. Is ook een pakket wat iets meer op de "heavy" user is gericht, bied behalve een hogere download ook een verdubbelde upload snelheid.
   
 3. Breidt het zich nu uit als een olievlek?

  [​IMG]
   
 4. [​IMG]

  Verbinding met downloaden uit de nieuwsgroepen is wel 2.3 mb strak per seconde.

  [​IMG]

  Geven wel allemaal verschillende waardes

  speedtest.multikabel.nl met de 100 mb file geeft ook 2.3 mb per seconde aan. Ga de verschillende speedtest site steeds minder geloven
   
 5. [​IMG]

  Zelfs dat haal ik niet meer sinds 2 dagen. Max 8 Mbit van de 20Mbit.
  En de pagina's laden ook allemaal verschrikkelijk traag, niet zoals voorheen. Nee, ik wil geen Firefox of wat dan ook, het heeft maandenlang super gewerkt zoals het er nu staat.
   
 6. moet ik wel zeggen dat ik de nieuwsserver van tweaknews gebruik. De server van Ziggo gebruik ik al jaren niet meer
   
 7. Ik gebruik ook Tweaknews ;) Ziggoserver heb ik er wel bij staan, als eventuele fills-server. Zelfs als ik alleen Ziggo gebruik blijft de snelheid laag. Zet ik alleen Tweaknews aan, blijft het gewoon laag.

  Dus het ligt echt wel aan Ziggo... en ja, nogmaals, alles staat hier zoals het altijd deed. Tenzij de kabouters natuurlijk alle kabels kapotgeknipt hebben ;).
   
 8. Yep hier ook maar 50% van de download..

  [​IMG]
   
 9. Nou dan zit er even niets anders op dan even te stoppen met de hobby :D. Met 25% van de normale downloadsnelheid is het geen doen.
  Ga me niet lopen irriteren aan de trage download. De trage sites vind ik al irritant haha.

  1 voordeel, kan ik weer even wat DVD's wegbranden... een kleine 230GB.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 nov 2008
 10. Hier ook de download weer supertraag. Upload gaat prima.
  Waar betaal je nu toch steeds bijna 65 euro voor. Dan mag je ook verwachten dat het goed blijft. Ik vraag mij wel eens af of het ooit nog goed komt. Ik wil weer terug naar de tijd dat het MK was.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina