1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Post je snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door almodovaris, 15 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. [​IMG]

    moet er maar weer een brief tegen aangooien richting Ziggo Utrecht:evil:
     
  2. [​IMG]

    Nu nog Xs4all, gisteren Ziggo alles-in-1 besteld:)
     
  3. snelheden met me nieuwe docsys 3 modem

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. Hier het volgende:


    [​IMG]

    Maar of ik daar met een officiële download-speed die begrenst zou moeten zijn op 10.000 Kbps/s. nu echt in moet gaan lopen geloven ???..............:pompom::pompom::pompom::schater::schater::schater:

    Mees de Roo
     
  5. [​IMG]


    Wat moet ik hier nu mee? Heb een alles-in-een extra abo, met nog een "oud modem" .
    Die uploadsnelheid past wel bij mijn abo maar die downloadsnelheid lijkt al nieuw.
    Hoe zit dat?:applause:

    Met speedtest.bbned.nl kom ik aan 2,28MB/sec.

    Met Grabit en EWEKA kom ik aan 2375KB/sec

    Of is het een grotere "cache" die hij telkens snel leegslurpt?

    Oh ja, en ik weet dat 1 byte bestaat uit 8 bits, en dan toch nog?

    Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 11 mei 2009
  6. sinds wanneer heb je die snelheid?
     
  7. oude modem + die snelheid onmogelijk.
     
  8. Welke browser gebruik je ?
    Het is bekend dat sommige browsers de meting niet goed doen.
     
  9. Ook ik meet consequent op speedtest.net een veels te hoge snelheid. speed.io en UPC en dl van een bin file laten consequent een correcte speed van 19,8 Mbps zien. Dit is zowel op IE7, IE8 als Firefox het geval.

    Qua upload laat echter juist UPC een upload zien die ongeveer de helft is van wat de andere metingen laten zien.

    Ik heb alle metingen ook zo schoon mogelijk laten draaien (virusprogs in safe mode zelfs niet opgestart en een fiks aantal MS services de nek omgedraaid).

    Verder is opmerkelijk dat ik bij al deze metingen vrijwel standaard zit met een ping van ca 40 msek.

    Wat mij voorts opvalt bij de meting op speedtest is dat de data aan het begin van de meting met een gigantische snelheid binnenloopt (soms wel met 120 Mbps) om dan weer snel terug te lopen, echter komt deze gedurende meting nimmer op de nominale waarde.
    Wat dat betreft lijkt het er op dat het sample gewoon te klein is.

    Overigens is het een normaal modem gedrag op zich dat de data eerst met een rotgang binnenkomt om vervolgens ogv het profiel uit te dempen. Alleen soms lijkt het wat langer te duren met voornoemd resultaat. Waarom dat alleen zichtbaar is met speedtest?, geen idee.
     
  10. Ik deel je ervaring niet Ben.

    Als ik de test op Speedtest.net doe, loopt de meter in 2 à 3 seconden naar de 19.5Mbit/s en blijft daar ook op. Geen lage startsnelheden of onwijs hoge startsnelheid om vervolgens terug te gaan naar 19.5Mbit/s.
    Deze ervaring heb k ook op andere snelheidsmeters.

    Weet niet waar de rare perikelen vandaan komen.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina