1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Post je snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door almodovaris, 15 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ja, ligt aan Vista...

    Zou de helpdesk zeggen. Maar goed, alles ligt altijd aan Vista hahaha.
     
  2. Ik denk niet dat het écht aan Vista ligt want die gebruik ik ook. Misschien dat je iets moet veranderen aan de instellingen???

    :)
     
  3. Was ook sarcastisch bedoeld hehe... maar ja, straks weer in de prullenbak hahaha... je hebt meel :evil:
     
  4. [​IMG]

    toch irri, bij een alles in 1 pakket waar je eigenlijk vanaf dag 1 10 mb hoort te hebben.......:giveup::giveup::giveup:
     
  5. In je profiel hier op het forum staat nog dat je een Z1 internet abonnement hebt en die snelheden die je hier laat zien zijn precies de snelheden van Z1 internet. Kan het zijn dat je dus nog geen alles-in-1 pakket hebt ?? Misschien is er administratief iets mis gegaan waardoor je modem nog steeds het oude profiel heeft of misschien is je hele alles-in-1 pakket nog niet ingevoerd ?
     
  6. AIE Plus rulez...

    [​IMG]

    :pompom::applause:
     
  7. Gelezen :wink:!

    Ik weet wel dat Vista soms een beetje té voorzichtig is met het "accepteren" van bepaalde instellingen. Je krijgt ontzettend veel "beveiliging" pop-ups die je ook kunt uitschakelen als beheerder.
    MAAR een virus-beveiliger kan ook de boosdoener zijn voor rare-praktijken... Ook dat je "modem" vreemd gaat doen...
     

  8. Sorry...vergeten mijn profiel hier aan te passen ;)
    heb dus Alles in 1 Plus.....

    Ach..er zal wel één en ander 'verkeerd' zijn gegaan bij de aanmelding....
    Ik ga het vanaaf nog ff testen en anders maar weer met Ziggo bellen :)

    Greetzz,

    Remco
     
  9. [​IMG]
    ratingen

    [​IMG]

    eindhoven

    [​IMG]

    Amsterdam

    [​IMG]

    Frankfurt

    volgens klantenservice testje gedaan haalde ik maar 30 mbit max dat volgens help desk normaal was dit accepteerde ik niet.
    die heeft vervolgens gezegt dat ik opgebeld zal worden door technishe dienst het is nog maar afwachten off ze dit keer eens wakker worden en probleem fixen.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 5 mei 2009
  10. Hij is binnen

    Gisteren alles aangesloten ..en gelijk mooie snelheid..

    [​IMG]

    En met de newsserver gaat het nog harder 4.7MB
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina