1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Digitale tv en harddiskrecorder

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door tondeblok, 13 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik wil naar digitale televisie maar wil wel gebruik blijven maken van mijn harddisk/DVD recoder op programmas op te nemen? Hoe doe ik dit? Wat zijn de mogelijkheden? Kan ik op dezelfe wijze blijven werken/kijken als met analoog sgnaal? Heb ik een speciale (twin) tuner nodig of 2 tuners?
  Als iemand ervaring heeft dan graaag advies
   
 2. Ik heb wel een beetje dezelfde vraag. Bestaan er HDD-recorders met een ingebouwde digitale tuner DVB-C, die je mbv een CAM-module kan gebruiken om digitaal op te nemen?
   
 3. Ik HAD een dvd/hdd recorder en een dig.ontvanger.

  Je moet een keuze maken: bijv. dig. kijken en analoog opnemen.

  Je kan wel digitaal opnemen, maar makkelijk is anders. Je neemt dan niet bijv. rtl4 op, maar je kiest av1 als kanaal en je moet dan je decoder op rtl4 afstemmen > die zendt het signaal naar je hdd recorder en neemt dat op > dat werkt dus erg lastig.

  Ik heb nu een Humax 9200, dat ding heeft 2tuners en 160Gb HDD, je kan 2 zenders opnemen en een derde kijken!!:cool: En allemaal digitaal. Samsung heeft ook een model.
  Nadeel is dat je een dvd-speler los moet hebben, en het is geen HD-kwaliteit. Maar er komt binnenkort een hd-versie. (humax 5000 ofzo)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina