1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Al 2 maand geen internet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door vossi, 11 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds wanneer niet meer is dat vandaag verandert want bij moet je dat nog steeds invoeren want anders kom ik niet meer op internet.
   
 2. Is dat zo? Ik heb in m'n Gentoo-router nog steeds het cc-nr vermeld. Kan uiteraard geen kwaad maar ik wist niet dat de hostname niet meer nodig is...

  Gert.
   
 3. Wat is het merk van je PC? Van Medion (Aldi computers) is bekend dat ze nog wel eens netwerkkaarten met een niet-uniek MAC adres uitleveren. Hier kan het @Home netwerk niet tegen wanneer er binnen een subnet (ong 500 klanten in dezelfde regio) twee of meer PC's met een dergelijke netwerkkaart contact proberen te maken. Hierdoor kan het probleem 'ineens' optreden omdat er drie straten verderop ineens iemand met zo'n PC ook Ziggo/@Home heeft genomen.
   
 4. TJA ...heeft gelijk, dit komt nogal eens sporadisch voor.
  ook upc heeft dit in het verleden veel problemen opgeleverd, want het mac adres is gekoppeld aan het kabelmodem.
  je hoeft niet 123 een nieuwe netwerkkaart te kopen, want je kan software matig een ander macadres invullen voor je eigen netwerkkaartje.
  bv : 00-1A-2B-3C-4D-33 hier maak je dan van:
  00-1A-2B-3C-4D-34. ofiets dergelijks.
  niet zo belangrijk(als het maar werkt). mocht dit werken, en je gaat OOOOIT eens weer windows schoon installeren,zal je weer tegen dit probleem aanlopen!! denk daar alvast aan.

  gaat vast lukken, en als nog een tip, je kan ook de nieuwste drivers van de netwerkfabrikant downloaden en deze installeren.

  succes.
   
 5. pc die in de winkel is geinstalleerd met een standaard image lopen dit ook vaak op. Voor die gevallen is het meestal voldoende de juiste driver voor je kaart te installeren.
   
 6. Je hebt gelijk het blijkt dat je als je problemen hebt dat men tijdelijk de modem en event. router van de netspanning af moet sluiten en na het weer aansluiten zou men weer gebruik kunnen maken van internet zonder dat je een hostname hebt ingevoerd.
  Zo staat het op de site van Ziggo/Home beschreven. :wink::lol:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina