1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bespreking

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door digitalekabeltelevisie, 9 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Er staat: niet gebruikt....
  Dat is wat anders.

   
 2. Humax 5000

  Super mooi ontvanger, en een geweldige review. Ik ben overtuigd en ga over tot aanschaf. Nou maar hopen dat de HDMI goed werkt op mijn Panasonic TH-42PX80 plasma TV.
   
 3. humax

  Nou waarschijnlijk wel hoor.Daar hoef je geen zorgren over te maken.Heb dezelfde plasma tv als jij(ben er dik tevreden over)en heb ook de decoder besteld bij Bobshop.Ze verwachten hem op 21-07 in het magazijn en sturen hem dan direct door naar het afhaal depot bij mij in de buurt.
  Gr.Henk.
   

 4. Ik ook super tv :) en dat is grappig, heb hem ook bij Bobshop in bestelling staan. Had mail van ze gehad dat hij 28 juli O.V.B wordt uitgeleverd. En dat er nu al heel veel vraag naar was. Dus wordt waarschijnlijk weer een succes nummer voor Humax. We wachten met spanning af.
   
 5. BBC op 7 en 8 is wel mogelijk, je moet dan 'oplopende volgorde' kiezen voor de kanaalnummerinstelling van de favorietenlijsten (zie pagina 29 van de handleiding). Enige voorwaarde om de BBC dan op 7 en 8 te houden is dat er altijd 6 andere zenders voor moeten staan.
   
 6. Met andere woorden exact hetzelfde als op de DCB-H360ra
   
 7. Humax IRHD-5000C

  Ook ik zat met smart te wachten op de komst van de Humax IRHD-5000C. Ik wil digitalekabeltelevisie dan ook hartelijk danken voor de uitgebreide eerste indrukken van deze HD ontvanger. Afgaande op deze eerste indrukken lijkt deze ontvanger in ieder geval niet slechter te zijn dan de Samsung 360.

  Volgende week komt mijn nieuwe HD LCD binnen en het zou perfekt zijn als ik deze direct op deze ontvanger aan kan sluiten. Ik ben woonachtig in Assen. Weet iemand of in Assen een verkoper is "uitverkoren" voor de eerste leveringen van de Humax IRHD-5000C ?

  Erg benieuwd naar de verdere ontwikkelingen rond deze ontvanger.

  groet en dankie
   
 8. HDMI

  Weet iemand of de HDMI aansluiting; versie 1.3 is ?
   

 9. ah mooi :)
   
 10. Nee, dat weet ik niet. Het staat niet in de handleiding. Waar kan ik dat aan zien of merken?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina