1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aansluiten Home cinemaset.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door durugi, 9 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Houdt bij bovenstaande methode er wel rekening mee dat evt. DD signalen terug gebracht worden naar 2.0 stereo.
  De meeste tv uitzendingen zijn dan wel maar 2.0 maar die enkele die dan toch 5.1 is komt dus niet meer als zodanig uit. Idem voor DVD's die je op deze wijze afspeelt. DTS komt helemaal niet meer door.
   
 2. Inderdaad het beste is rechstrekes de blueray speler aan te sluiten op de homecinemaset en NIET de kabel uit de tv naar de versterker want dan krijg je verschil in geluid uit de tv en over de boxen. Sorry maar natural motion uitzetten op de tv is de enige mogelijkheid om het gelijk te krijgen. Ik moet wel zeggen dat ik toch het meeste luister over de boxen en de tv geluid uit dus ik til er niet zo zwaar aan, als je alleen uit de tv wilt horen dan zet ik gewoon het geluid van de versterker uit en dan is het ook ok.
  Wat ik wel jammer vind is dat ik nu met de mooie tv van 1600 euro en 2 weken in bezit niet mijn externe harddisk van toshiba kan aansluiten. De usb aansluiting werkt wel maar hij ziet de fotoos en muziek niet op de harde schijf balen is dat.........iemand een oplossing ?:oops::oops::oops:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina