1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo heeft klachtenstroom weggewerkt

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door BMWMaX, 9 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo heeft klachtenstroom weggewerkt
  Uitgegeven: 9 juli 2008 12:03

  AMSTERDAM - Kabelbedrijf Ziggo heeft zijn klantenservice weer op orde. De grote hoeveelheid klachten waar het bedrijf de afgelopen maanden mee te kampen had, is weggewerkt, aldus een woordvoerder.
  [​IMG]
  Het bedrijf had op 17 juni met de Consumentenbond afgesproken dat de duizenden klachten binnen drie weken zouden zijn afgehandeld. Sinds het samengaan van Multikabel, @Home en Casema in Ziggo op 16 mei waren klachtmeldingen aan de orde van de dag. Het kabelbedrijf ontving duizenden klachten over een haperende of niet werkende internetverbinding. Bij een tijdelijk klachtenmeldpunt dat de Consumentenbond speciaal voor Ziggo had geopend, kwam binnen een week een recordaantal van bijna vijftienduizend meldingen binnen. [​IMG]
  Vergoeding
  Ziggo wilde de slechte start graag goedmaken en zette extra mensen in om de deadline van 8 juli te halen. "Als een klant nu een klacht heeft, kunnen we die meteen afhandelen", zegt de woordvoerder. Hoeveel klanten een financiƫle vergoeding krijgen voor de problemen met hun verbinding, is volgens hem nog niet bekend.
  Oogje in het zeil
  De Consumentenbond zegt voorlopig nog een oogje in het zeil te houden. "Ze hebben de klantenservice nu weer op peil, maar we kijken het vanaf de zijlijn nog even aan", zegt een woordvoerder. Bij de bond komen nog steeds klachten binnen over Ziggo, maar dat zijn er volgens de woordvoerder niet meer dan over andere grote ondernemingen.

  Bron: nu.nl
   

 2. Blij te lezen dat het ze gelukt is om de achterstand weg te werken, ben nu wel benieuwd wat ze met de kosten van de Helpdesk doen.

  Gaat deze nu ook omhoog naar het oude tarief?

  Persoonlijk ben ik van mening dat wanneer er sprake van een fussie of samenvoeging is de dienstverlening volledig kosteloos (zonder extra kosten) naar de abonnees geboden moet worden. Ik vindt een helpdesk tegen normale telefoon kosten (standaard tarief) hier in ook niet meer dan normaal.

  Wat is het standpunt van het ZGF hier in?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 jul 2008
 3. Aha, dus wij Cogas-klanten krijgen nu een gratis decoder en een reductie op onze abo-prijs omdat de dubbele intersnelheid bij ons niet kan ?? Of zie ik het nu te zwart wit ?? Dit is namenlijk mijn grootste klacht. ik had graag dat daar iemand van Ziggo of Cogas nu eens definitief een uitspraak over doet. Wij willen ook alles in 1 !!! EN DE VOORDELEN! Ik had begrepen dat ook Cogas zich hier sterk voor zou maken..... Maar tot op heden blijft alles angstig stil. Ook Mijn Ziggo werkt nog niet voor @home-klanten en dat is ook een klacht.

  Kortom ik kan zo twee klachten noemen dit niet opgelost zijn tesamen met nog veel meer klachten op dit forum. Dus OF we krijgen nu ook oplossingen voor bovenstaande deze week OF het is allemaal nog steeds niet opgelost.
   
 4. Absoluut. Eigenlijk zouden ze het bellen naar de HD kostenloos (0800) moeten maken gedurende de afgelopen (en komende) periode. By the way: Ik geloof ook niet echt dat nu de problemen over zijn nu de @Home klanten overgezet moeten worden naar Ziggo. Er bestaat een spreekwoord over ezels en 2 maal stoten aan stenen maar Ziggo als ezel zal zich zonder problemen gaan stoten aan dezelfde steen bij het overzetten van @Home klanten naar Ziggo... Denk niet dat ze wat geleerd hebben van de afgelopen 2 maanden.

  Gert.
   
 5. Een paar dubbeltjes kwijt zijn voor een belletje lijkt niet zo'n ramp. Zeker als de wachttijd weer terug is op het oude niveau. Komt nog eens bij dat er per 1 oktober nieuwe regelgeving van kracht wordt waarbij vooraf een indicatie van de kosten gegeven moet worden. Waar we wel op aan zullen blijven dringen zijn de terugbel opties, m.n. als men telefoon uitval heeft en aangewezen is op mobiel bellen.

  Wat de "weggewerkte achterstand" nu precies inhoudt ? Ik denk dat het meer richting consumentenbond is om aan te geven dat Ziggo zich aan afspraken kan houden. De komende tijd zal uit de wachttijden moeten blijken of de situatie idd weer een beetje is genormaliseerd. Afgezien van onverhoopte groepsstoringen natuurlijk. Daarover loopt nog een klacht van de MGV dat m.n. de informatie voorziening echt veel en veel beter moet. dat zal een hoop getelefoneer kunnen schelen.

  Zolang we, zeker op het forum, maar ook nog steeds rechtstreeks worden geconfronteerd met "achterstallige problemen" kan je niet stellen dat Ziggo helemaal "bij" is. Wat ik wel zie is dat het aantal zaken dat door de webcare wordt opgepakt en die wij als MGV doorspelen steeds meer tot een oplossing komen. Het is alleen jammer in deze, dat lang niet alle problemen die via het forum worden opgebracht ook door de mensen zelf weer worden afgemeld, het aantal openstaande draadjes is nog legio. Om privacy redenen zullen wij (en ook webcare) dit hier niet zomaar afmelden.

  Het is eigenlijk ook geen gezicht die oude onafgemelde problemen en eigenlijk een slechte reclame zowel voor het forum als voor Ziggo. Bovendien maakt het 't opsporen van nieuwe gevallen er niet makkelijker op.
   

 6. Ben het helemaal eens met je laatste alinia..... Alleen hoe hou je dat in de hand? Valt me op dat de site nu op steeds meer plaatsen genoemd wordt.
  heb geen ervaring met het MVG, maar draag het ZVG een warm hart toe ;-)
   
 7. ff offtopic dan. De MGV is nu nog formeel de Multikabel Gebruikers Vereniging. Deze naam moet nog worden aangepast. We zetten de lijn gewoon door en zijn ook al door Ziggo geaccepteerd als representanten van de Ziggo gebruikers. Onze naam is echter nog niet aangepast, we zijn nu in de aanloop voor een Algemene Leden Vergadering om dit te formaliseren. We hebben de MGV "open gezet" voor lidmaatschap van Ziggo Gebruikers. Het zou natuurlijk een beetje raar zijn als de vereniging en een nieuw bestuur alleen maar uit ex-MK klanten blijft bestaan.
   
 8. valt maar te hopen dat aantal klachten minimaal blijft ^^
  das al beter voor de klant zelf ook dan ;>
   
 9. Nee John, zo erg is het nu ook weer niet. We zien gelukkig wel dat de problemen serieus worden opgelost, alleen kost het soms veel tijd. Grote kunst is nu om zaken die zijn blijven liggen op te pakken.
   
 10. Storingsmeldingen

  Ik geloof er pas echt wat van als ze storingen weer serieus gaan melden op de Teletekstpagina's. Geen van de drie forse storingen waar ik de afgelopen anderhalve maand mee geconfronteerd ben geweest, is gemeld op Teletekst. Die van gisteren en 5 juli heb ik ook niet teruggezien op de storingenpagina op de site. Dat moet beter.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina