1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Terug gebeld door Webcare

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Boontje, 8 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit is te belachelijk om verder op in te gaan.
  Succes met de ledenadministratie.
   
 2. Kingpin, nu even niet overdrijven graag.

  Ziggo heeft nog steeds de grootste problemen met de uitlevering van Alles-in-1 en Interactieve TV, geeft de helpdesk ook toe. 4 juni Alles-in-1 besteld met een gratis SD decoder en een Interactive TV decoder: tot op heden geen enkele decoder ontvangen en ook de facturering staat sindsdien op hold. Herhaaldelijk de helpdesk gebeld, maar krijg steeds (nu dus al een maand) te horen nog 10 dagen geduld, we hebben wat vertraging. Ondertussen denk ik al zo'n 10 belletjes met de HD verder, en nog steeds kunnen ze niets meer zeggen dan 'in 10 dagen zou het moeten komen, excuses voor de vertraging'.

  Tja, wat ik dus nu begrijp is dat je kennelijk alleen geholpen wordt als je het webcare team gaat spammen. Begrijp me goed, enorm goed dat het webcare team zijn werk goed doet. Alleen als iedereen ipv de helpdesk nu dit team gaat mailen raken zij natuurlijk binnen de kortste tijd ook overbelast.
  Kortom: was tot nu toe wat huiverig hier al het webcare team mee lastig te gaan vallen, maar ga het nu toch ernstig overwegen.

  Oh, en wat die compensatie betreft: het zou leuk geweest zijn als ze, zoals KPN/XS4All hebben gedaan naar hun grote storing, uit zichzelf de klanten in de provincie Utrecht zouden compenseren voor de grote storing van een paar weekenden terug.
  Nu moet je eerst als klant moeite doen om dit aan te vragen.
  Op zich doet Ziggo hier natuurlijk niets fout, het zou alleen voor de PR zo'n ontzettend aardige geste geweest zijn als Ziggo dit uit zichzelf zou aanbieden. XS4All en KPN heeft dit een hoop gratis goede publiciteit opgeleverd. Ze gaven zelfs de optie om de compensatie te storten naar een goed doel, wat een ton heeft opgeleverd voor dat goede doel.

  Kijk, ik ben heel eerlijk dat ik te lui ben om 2 a 4 euro compensatie te vragen voor mijn twee dagen gemiste Z3i internet. Aan tijd kost me dat al meer. Alleen is het jammer dat Ziggo dat ook weet, wel overal in de media roept de klanten te compenseren, maar er gewoon op rekend dat 90% van de klanten dit toch niet aanvraagd. Hier geeft KPN/XS4All dus een erg goed voorbeeld.

  Verder werken de producten van Ziggo bij mij uitstekend, maar alle klachten/problemen onder de tafel vegen gaat mij echt even te ver.
   
 3. Vanzelfsprekend is het nooit mijn intentie geweest om klachten en/of problemen onder tafel te vegen. In tegendeel. Mijn insteek is, als er inderdaad klachten zijn op niet- of te laat geleverde producten, dit niet alleen kenbaar gemaakt moet worden aan een helpdesk, maar zeker ook (als brief of via het contact formulier) aan de afdeling klachten.
  Zij zijn in staat om dit eventueel te compenseren.
   
 4. Heb je natuurlijk helemaal gelijk in, maar dit kost allemaal zoveel energie :wink: Geef ze nog een week voor ik eens uitgebreider ga klagen.
   
 5. Wat in deze discussie nogal een verschil per persoon kan betekenen, is dat men uit verschillende streken komt, je merkt dat er nog verschil is doordat nog niet alles is gekoppeld immers.
   
 6. Na dik 7 weken wachten vandaag de toezegging, van de klachten afdeling van Ziggo, gekregen dat de decoder binnen twee weken wordt geleverd omdat ze last hebben van logistieke problemen.

  Verder nog de excuses en een maand gratis internet gekregen.

  Nu hopen dat ik de decoder over 2 weken binnen hebt.
   
 7. Op zich netjes die maand gratis internet, maar wordt er altijd zo moe van dat je kennelijk eerst de lastige klant moet spelen voor je zoiets aangeboden krijgt.

  Goed, voor een maand gratis (toch 65 euro) ga ik ook maar even een mailtje aan de klachtenafdeling tikken. Wacht ook alweer sinds 4 juni zonder iets te ontvangen.
   
 8. Als voormalige "lastige klant" ben ik na een gesprek met een Webcare medewerker een tevreden klant. Duidelijk en eerlijk gesprek met prima afspraken.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 jul 2008
 9. XS4all bood vanuit hun zelf (pro-actief, na de 'grote' storing) compensatie aan (geld, staatslot of een donatie aan een goed doel). Bij Ziggo moet je eerst zelf zeuren bij de HD voordat er evt. compensatie komt. En dat zou eigenlijk bij dit bedrijf zo niet moeten zijn...

  Gert.
   
 10. Ik heb zelf niets gevraagd, ze kwamen er zelf mee. 1 maand gratis Alles in 1 Extra en later kwam er een veel betere aanbieding, zonder dat ik er om gevraagd heb.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina