1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo plaatst ook Advertenties in UPC gebied

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door funrider!, 8 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik woon zelf in Dordrecht en vorige week en deze week hangen er Ziggo advertenties in de regio in de bushokjes voornamelijk. Dit lijkt me redelijk zonde van het geld aangezien we hier toch echt in een UPC gebied zitten. De enige plaats in de regio die Ziggo als kabel aanbieder hebben dat is Alblasserdam.
   
 2. Enige wat ik me kan voorstellen is dat naamsbekendheid in niet Ziggo gebied nog handig kan zijn voor de situaties dat persoon X in UPC gebied aan persoon Y in Ziggo gebied een advies geeft wat te doen met internet, TV en telefonie.

  In dat kader is een algehele brand awareness campagne in het hele land nog wel zinvol. Of dat ze met deze campagne en de recente golf negatieve publiciteit gaat lukken is wat anders.
   

 3. Sterker nog.... ik zag laatst op een regionale omroep (in het UPC gebied) een reclame van Ziggo....

  Ziggo is de grootste kabelboer van Nederland, en natuurlijk rijden er ook mensen uit het ziggo gebied langs de bushokjes in het UPC gebied.... dit geldt voor de regionale omroepen ook, die worden de laatste jaren ook landelijk bekeken.......Het is een landelijke campagne waar een sloot geld ingepompt is.......
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina