1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gebruikers ervaringen en opmerkingen

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door keesv1, 7 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Smart thinking Grouch! Ik zal het even op dezelfde manier checken zodat ik kan kijken of ik mijn MegaVideo 55 systeempje weer kan laten werken door het oogje er exact voor te hangen.
  Thanks!:applause:
   
 2. Storing Uitzending gemist en TV Theek

  De melding "Serverfout" bij Uitzending gemist en TV Theek is een algemene storing. Ik heb deze aangemeld bij de netwerkspecialisten.
   
 3. Ok, dit zal vanzelf wel overgaan dan. Heeft U ook al gekeken aan de hand van mijn abonnement gegevens die ik per PB heb verstuurd, of deze gegevens goed staan ingesteld voor alle VOD diensten?
   
 4. uitzending gemist ?

  werkt uitzending gemist al weer bij iemand ?
   
 5. Ik heb een vraag over dolby digital. Ten eerste zie ik per kanaal niet of deze dd heeft. En als ik hem op dd zet bij een kanaal krijg ik geen dd uit m'n receiver. Dit is de apparatuur en hoe ik hem heb aangesloten:

  Philips LCD 37PFL9603 (100hz/full HD)
  Cisco 8455DVB (hd tuner voor ziggo)
  Panasonic DVD Recorder
  Panasonic receiver SA-XR59
  PC HDMI
  Xbox360

  Ziggo tuner ---> TV HDMI
  TV ---> Pana receiver (digital coax voor geluid van ziggo)
  DVD ---> TV HDMI
  PC ---> TV HDMI
  xbox360 ---> TV (Y,Pr,Pb, alleen beeld)
  xbox360 ---> Pana receiver (optisch, alleen geluid)

  Bij alle andere apparatuur krijg ik wel dd en dts uit m'n versterker. Iemand die weet of ik nog niets moet aansluiten? Ik hoef toch geen coax audio van m'n Cisco naar de receiver he?
   
 6. Dat zal zeker niet hoeven, want de cisco heeft alleen een optische digitale uitgang, maar misschien moet je de optische mogelijkheid toch uitproberen. Bij mij geeft dat in ieder geval wel dd 5.1 geluid, als dat wordt uitgezonden (anders dd 2.0)
   
 7. Heb je wel een optische kabel van de decoder naar je receiver dan? Zoals ik het heb aangesloten zou dit toch niet hoeven?
   
 8. Ik heb hdmi van cisco naar tv voor beeld en optisch van cisco naar receiver voor geluid.
  Misschien hoeft dat niet zoals jij het hebt aangesloten (ik weet niet of jouw tv het digitale geluid uit de hdmi filtert en op de coax aansluiting naar je receiver zet), maar je hebt tussen je xbox en je receiver een optische kabel liggen. Koppel die even om naar je cisco en je weet of je dan wel dd geluid hebt. Discovery HD zend altijd in 5.1 uit voor als je wilt testen (behalve de reclame natuurlijk)
   
 9. Ja m'n tv geeft wel dd door omdat ik van PC naar tv met hdmi wel dd uit m'n receiver krijg. Ik ga het morgen eens proberen.
   
 10. Ik heb hem nu optisch aangesloten en krijg nu inderdaad DD. Alleen jammer dat je op de Cisco niet kunt instellen dat hij standaard DD audio moet pakken. Toch?

  Nog een andere vraag. Als ik de decoder uitzet en weer aanzet onthoudt hij niet in welke favorietenlijst ik voor het laatst was. Is dat een bug? Ik woon in oud @home gebied dus ik kan geen firmware update doen. Maar is dat wel verholpen?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina