1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gebruikers ervaringen en opmerkingen

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door keesv1, 7 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mijn HDMI aansluiting werkte niet

  Ook een ervaring met Cisco 8455:

  Ik had een cisco aangeschaft maar had nog wel een "ouderwetse" CRT TV.
  Een tijdje later kreeg ik een Flat Pannel Display. Dus verbond ik de Cisco via HDMI met de TV (i.p.v. de scart die ik daarvoor gebruikte).
  Tot mijn verbazing kreeg ik geen beeld via de HDMI aansluiting. Na alle menu's te hebben doorgelopen, Helpdesk gebeld,... veel omzwervingen, bleek dat de Cisco de HDMI wel zag en ik kon het instellen, maar dus geen beeld doorgaf:evil:. Wat blijkt, de Cisco dient geheel gereset te worden (10 sec stekker eruit) alvorends hij de HDMI ook echt uitstuurt.....:applause:

  Heeft mij veel tijd en frustratie gekost wellicht heeft iemand er wat aan...
   
 2. En dit stond niet in de handleiding van de Cisco?
   
 3. Zolang Ziggo voor ons als klant bepaalt cq. kiest wat een ondersteunde decoder/PVR wel en niet kan qua functies, is het heel logisch dat klanten Ziggo daarop aanspreken als iets niet werkt. Klanten hebben geen vrije keus bij de aanschaf van deze apparatuur, dus de verantwoordelijkheid ligt in dit geval altijd bij Ziggo.

  Dat Ziggo die verantwoordelijkheid vervolgens afschuift naar de fabrikant, is typisch voor een monopolist. Zodra er wel een echt vrije keuze is, ligt dat natuurlijk anders.
   
 4. Ja, maar misschien niet zo heel duidelijk:
  http://www.cisco.com/web/NL/consumer...e_8455_dvb.pdf
  blz 8: trek de stekkers van alle elektronische apparatuur uit het stopcontact voordat u kabels van die apparatuur aansluit op de PVR of uit de PVR haalt.
  Maar wie leest er nu handleidingen :frons:
   
 5. Los daarvan: op onze 8455DVB staat een speciaal voor Ziggo gemodificeerde versie van de firmware. Dat maakt Ziggo absoluut verantwoordelijk voor functies die wel en niet in de firmware zitten.
  Bepaalde opties die nml in het oorspronkelijke apparaat wel zaten zijn er door Ziggo nml uitgehaald (zoals de mogelijkheid om resolutie Auto in te stellen ipv hard 720P of 1080I).

  Ook de handleiding is customised voor Ziggo. Ook daar is Ziggo dus echt verantwoordelijk voor.
   
 6. Hoe zit het nu precies met deze Cisco? Werkt deze inmiddels gewoon prima in een ex @Home gebied? (Hengelo - OV) Ook wanneer ik verder geen interactieve meuk wil?

  Ik wil graag een HD Tuner met HDD recorder waardoor dit een goede oplossing lijkt. Ik heb nu nog de Samsumg HDD recorder met normale digitale tuner. Deze bevalt verder prima, ik mis dus alleen de HD ontvangst.

  Bedankt voor informatie hierover!!
   
 7. Ga deze draad eerst eens lezen en stel je vragen daar dan verder.
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13035
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina