1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gebruikers ervaringen en opmerkingen

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door keesv1, 7 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ondersteuning ziggo

  Interactieve televisie wordt hier nog niet ondersteund, dat klopt. Maar de recorder wordt hier wel verkocht, als tuner en HD-recorder. Interactieve TV komt volgend jaar. Dus Ziggo moet m.i. wel ondersteuning bieden.
   
 2. Je hebt hem toch niet bij Ziggo gekocht!
   
 3. Ondersteuning Ziggo

  Ik heb het apparaat bij Saturn gekocht. Op zowel de doos als in/op de gebruiksaanwijzing staat dat het apparaat wordt ondersteund door Ziggo.
   
 4. ondersteuning Ziggo

  Check even goed wat voor paieren allemaal in de doos zaten. Bij mij zat er namelijk een A5 formaat one-pager in waar op stond dat ik de monteur gratis langs kon laten komen als het me zelf niet lukte, incl het nummer dat je dan kon bellen (als ik het me goed herinner was dat een ander nummer dan het algemene nummer, maar dat weet ik niet meer helemaal zeker...).
   
 5. Zoals xahmol al schreef, is die monteur geen optie, omdat de cisco buiten het casemagebied nog niet officieel wordt ondersteund
   
 6. Mogelijkheden Cisco en aanschaf bij mediamarkt

  hallo deskundigen,

  ik heb de discussies gelezen. Ik ben zelf nog een leek op het gebied van de tuners etc. De cisco is momenteel te koop bij de mediamarkt Den Haag. zelf woon ik in het oude casema-gebied in den Haag. Mijn vragen zijn nu:
  - kan ik deze gerust kopen bij mediamarkt. Krijg ik dan geen problemen met ziggo (bijv. de updates);
  - werkt bij de cisco de USB en ethernet? Ik heb hiervoor ergens gelezen dat het niet werkt, maar misschien is dat alleen als je de cisco bij ziggo koopt (aangepast door ziggo?)?
  - en als USB en ethernet werkt: wat kan ik er dan mee? M.a.w. is het een belangrijk item?

  groeten
   
 7. En dan nu als jurist: dan mag die gratis monteur ook niet aangeboden worden op het document waar ik aan refereer in dat gebied, of moet er een duidelijke uitzondering worden gemaakt voor niet casema-gebied (Cisco Jan, ik zou het toch nog eens checken en eengratis monteur eisen als het papiertje bij jou in de doos zat, en er geen uitzondering wordt genoemd in de papieren, en Saturn een officiele dealer is van de Ziggo Cisco decoder).
   
 8. Vandaag weer uitgebreid met Ziggo gebeld. Ze kunnen me niet helpen. Blijkbaar is de functie interactieve televisie niet uit te schakelen. daarom het apparaat vanmiddag teruggebracht naar de winkel. Heel jammer, want mijn analoge signaal is niet best.

  Iedereen die mijn heeft geadviseerd bedankt!
   
 9. Ja de updates worden (nu) alleen in het casemagebied verspreid en daar zit je. Waar je de decoder vandaan hebt, ziggo of mm is niet van belang.
  Nee, die werken allebei niet. Ook niet als je hem bij de mm hebt gekocht
  Tja, dat is moeilijk te beantwoorden :frons:.
  Nee dus
   
 10. Wat een ramp, deze discussie.

  Het is toch heel normaal om te verwachten dat deze Cisco PVR ook zonder interactieve faciliteiten moet kunnen werken.

  Het zoveelste minpunt voor Ziggo, dat men niet in staat is om deze PVR zonder interactieve TV te laten werken. Eeuwig zonde!

  Ik denk overigens dat het wel kan maar dat het probleem zit bij de onkunde van de Ziggo-medewerkers. :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina