1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

BBC

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Andy!, 4 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Anoniem hoe zit dat met BBC??? Je weet er vast meer van, Graag ook uitleg over Cbeebied en CBBC deze kunnen niet zijn verdwenen omdat er twee zenders bij geplugt zijn!
   
 2. De Astra 2 in het algemeen komt wel een stuk verder dan Nederland, maar de BBC transponders hebben een spot gericht op Engeland en het is eigenlijk niet de bedoeling dat Nederland via de overspill ook mee kan kijken.
  Wat die geruchten van het einde van BBC via de kabel betreft, lijkt me "de klok en de klepel" verhaal.
  Het was al jaren geleden de bedoeling van BBC dat er niet buiten Engeland naar BBC 1 en 2 gekeken kan worden. Daartoe is destijds BBC Prime opgericht. De kabelaars zijn er toen, na veel onderhandelingen, toch in geslaagd om toch de rechten voor verspreiding te bemachtigen.
   
 3. Ik zou het vreselijk vinden als er geen BBC meer zou zijn, ik kijk dagelijks.
  Overigens zijn ze bij de BBC niet erg vriendelijk tegenover buitenlandse kijkers. Als je ze mailt krijg je nooit antwoord en op hun site kun je reageren, maar postings van buiten UK worden niet geplaatst. Ook de I-player mogen wij niet zien.
   
 4. Als het - straks - niet anders kan, dan ook maar de BBC kanalen in een betaalpakket. Stel dat zo'n pakket 5 euro extra kost per maand en er zouden 1 miljoen abonnees zijn, alleen al in Nederland, dan zou dat voor de BBC toch ook een zeer welkome inkomstenbron van 60 miljoen euro per jaar zijn, die ze als noodlijdende omroep zeer wel kunnen gebruiken. Maar de BBC zou ik absoluut niet kunnen/willen missen :cry:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina