1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verdwijnen CBBC en CBeeBies

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Woutert, 1 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Volgens mij zijn BBC3 en BBC4 overgezet naar keuzepakket kennis en nieuws.
  Zie ook http://www.ziggo.nl/producten/televisie/z2/
  Dat is voor wat deze zenders betreft ook wat logischer, waarom dat zonder aankondiging gedaan wordt is mij een raadsel.

  Ik had kids overigens alleen voor deze 2 zenders.
   
 2. BBC 3 en 4 zaten altijd al in het kennis/nieuws pakket en dan kreeg je gratis CBBC en CBeebies erbij omdat die overdag op hetzelfde kanaal zaten. Omgekeerd ook, als je kids-pakket had, kreeg je gratis bbc 3/4 erbij.
   
 3. Volgens mij zaten ze in het Totaal pakket, maar OK, maakt niet uit.
  Wel is het vreemd dat het Nieuws/Kennis-pakket nu uit 19 zenders bestaat en bijv. het Sport-pakket uit slechts 6 zenders, terwijl ze allebei 3,95 zijn. :roll:
   
 4. Ik ben nooit voor paketten geweest. Het zorgt inderdaad voor rare verdelingen in aantallen zenders tov kosten en ook nog eens de inhoud van de zenders. Ook alle stijgende kosten van digitale tv totaal van 7,95 naar 9,95 in nog geen jaar tijd begrijp ik achteraf niet.. Destijds was de reden meer zenders, maar gek genoeg verloren we in de rijdende trein wel goede zenders voor prutzenders (MTV2 en Skynews o.a.)

  Wat gebeurt er als die vijf prutzenders van de PO verdwijnen? Verlaging of rijdt de trein even terug om de goede zenders weer op te pikken. OF denkt men eerder aan nog meer waardeloze toevoegingen?
   
 5. Ik baal ENORM van het feit dat Ziggo besloten heeft het kinderkanaal 'CBeebies' van het pakket te schrappen. Mijn kinderen zijn helemaal gewend aan het kwalitatief hoogwaardiger kinderkanaal. Leg dat ze maar eens uit!

  Het vervangende 'JimJam' kanaal kan hieraan absoluut niet tippen! Het is een lachterje. Ik zal hierover nog een formele klacht indienen (als dat uberhaupt zin heeft!).
   
 6. inderdaad... ik ben bezig met het ontwerpen van een bezwaarschrift tegen het verwijderen van je genoemde zendernamen.
  Als het klaar is, kunnen jullie de zenders zelf invullen en het per email naar ziggo sturen, of jullie kunnen het uitprinten en per post opsturen, ik moet wel hun antwoordnummer opzoeken ;)
   
 7. Mooie actie! Zal er zeker gebruik van maken. De drempel om een klacht in te dienen wordt hierdoor aanzienlijk minder. Bedankt voor de moeite alvast!
   
 8. ZIGGOAntwoordnummer 3533 3500 SB Utrecht
  Bron
   
 9. Reactie zal zijn dat Ziggo zich het recht voorbehoud om zenders te verwijderen en toe te voegen, volgens de algemene voorwaarden.
   
 10. CBBC en CBeeBies zijn op dit moment(10:55 uur) weer te ontvangen.
  Of dit zo blijft is maar de vraag!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina