1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verdwijnen CBBC en CBeeBies

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Woutert, 1 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je bedoelt Cartoon Network en TCM neem ik aan...? :wink:
  Een kinderzender om 9 uur over laten gaan in erotiek lijkt me niet handig. :lol:
   
 2. Nee fout tcm is 24 uur per dag te ontvangen, dus die kan geen kanaal delen met cartoon network. Volgens mij delen cartoon network en playboy tv nog steeds elkaars bandbreedte.
   
 3. Wie ietsje langer doordenkt weet het antwoord. Ziggo sluit een contract af met Jim-Jam. Wat denk je dat Jim-Jam voor eisen stelt ?? JUIST! Geen CBBC en CBeebies. Kortom niet Ziggo maar Jim-Jam schrijft ons de maat voor. De reden voor het weghalen van de engelse zenders welke Ziggo geeft is aburd omdat BBC3 en 4 nog steeds bestaan en er fsysiek gewoon twee zenders bij zijn gekomen zonder problemen voor BBC3 en 4.

  Kortom oude wijn in nieuwe Ziggo-zakken. Dit soort dingetjes zijn door @home ook regelmatig geflikt in het verleden tot woede van de abonnees.
  Bij kans moeten goede zenders plaatsmaken voor zenders van slechte kwaliteit. Met name mensen met een pakket worden extra gepakt. Je zult maar BBC3 en BBC 4 willen hebben en daarom een kinderpakket hebben....

  Als dit zo doorgaat moeten alle leuke zenders wijken voor minder interesante. In het najaar komt Comedy Central Family. Welke leuke zender moet hier weer voor wijken ????????????????
   
 4. TCM was altijd al als apart kanaal te zien, maar óók na 21:00 op Cartoon Network. :wink:

  De bandbreedte (MHz) heeft niets te maken met het delen van kanalen.
   
 5. Playboy Channel en Cartoon Network kunnen geen bandbreedte delen, aangezien PB om 8 uur begint met uitzenden en CN pas om 9 uur stopt. Maar idd. Ze delen geen kanaal, maar alleen de bandbreedte. Je hebt de mogelijkheid om dat in te stellen. Zolang kanalen in dezelfde transportstream zitten, kun je daar vrijelijk mee spelen. Het is in het Casema stuk ook een tijd geweest geloof ik dat zenders een lagere bandbreedte kregen als Sport 1 op alle acht kanalen voetbal uitzond.
   
 6. Hier heb ik al iets op gezegt. BBC3 en 4 zenden 's avonds wel uit TEGELIJK met MisdaadNET en Jim-Jam. Het is dus pure onzin dat Cbeebies en CBBC moest verdwijnen voor MisdaadNET en Jim-Jam. Een complete drogreden.
   
 7. Naast het verdwijnen van de kinderzenders is ook Teletekst en daarmee de ondertiteling bij BBC3 en 4 eraf gehaald. Sleche zaak. Ik neem aan /hoop vurig tijdelijk?

  Wel vind ik het persoonlijk goed nieuws dat BBC3 en 4 niet uitsluitend via het duurste Digitaal Totaal pakket te zien zijn....
   
 8. Hele abo afsluiten en brakkie Digitenne afnemen lijkt me wat rigoreus. Nog geen grote lcd/plasma tv mag ik hopen? Bitrate is een stuk lager ofwel slechter beeld. En je mist dan BBC 1-4 dan moet je het doen met Prime. Hebben ze bij Ziggo nog niet Engels onder CartoonNetwork toch? Misschien als ze dat actief maken net zoals bij UPC is gedaan is het weer een beetje goed.

  Cbeebies is nu alleen via schotel ,Astra 2 28.5 graden gratis te ontvangen voor vragen moet je maar eens bij een schotelboer aankloppen ik noem een cardwriter.nl bijv.
   
 9. Vooral van CBeebies balen we erg omdat het erg leuke en goede kwaliteit kindertelevisie biedt voor peuters. Zonder enige kennisgeving gestopt met doorgeven. Ben heel benieuwd wat de motivatie is. Lijkt me sterk dat BBC het niet wil omdat BBC3 en 4 's avonds wel worden doorgegeven. Het zal wel over geld gaan - maarja we betalen er toch ook extra voor.
  Wij hebben een klacht ingestuurd en gevraagd de maatregel terug te draaien - waarschijnlijk een zandkorrel in een woestijn gezien de huidige klachtenregen bij ziggo. Misschien als er meer mensen zijn die een klacht hierover willen indienen, helpt het?
  Wij hebben nog geen reaktie ontvangen, iemand?
   
 10. I also took casema digitaltv as my daughter is been bought up to speak both dutch and english. When I called Ziggo to complain, they imformed me that the channels were replaced with JimJam and some misdaad channel? I asked him were they english-spoken channels, and he replied no.. So was not much of a swap....! Also didn't like the fact that I received no notice this was going to happen... :roll:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina