1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verdwijnen CBBC en CBeeBies

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Woutert, 1 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Misschien kan MGV vragen naar het klantenonderzoek. :idea:

  Ik vind trouwens dat Ziggo via vele wegen probeert om goed te praten dat CBBC en CBeebies uit het pakket zijn verdewen.
   
 2. Mooi, Suus/Liveshop en Zizone worden per direct ook verwijdert voor nieuwe zenders ?? Dat zijn namenlijk uitgerekend de zenders waar geen doelgroep danwel waardering is. Als we alle zenders met een kleine doelgroep op basis van subjectieve klantonderzoeken gaan verwijderen dan is het einde nog lang niet zoek ben ik bang.

  En met de lage waardering valt het ook wel mee, als ik lees dat de mensen die juist op CBBC/Cbeebies afstemmen deze zender uitermate waarderen dan heb ik vraagtekens bij de manier van vragen stellen binnen het klantenonderzoek. Je kunt moeilijk mensen die niet kijken naar CBBC/Cbeebies vragen naar hun waardering.

  Hoe dan ook maak ik me niet druk om de verwijdering van CBBC/Cbeebies maar vrees wel voor mijn eigen favoriete zenders...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 sep 2008
 3. Wij hebben het aanvullend digitale televisie abonnement inmiddels opgezegd! Ziggo kan de pot op.
  Ontvangen nu cBeebies en meer (oa BBC 3/4, Channel4/ITV etc) via Astra2 satelliet met een FTA-satellietontvanger en een 60cm schotel. Investering +/- 100 euro.
   
 4. Het is nu zaterdag 25 oktober 2008, en raad eens waar ik naar kijk bij Ziggo? Juist CBBC op zowel BBC3 als BBC4. :applause:
   
 5. Jah Eindelijk!!! Man oh MAN heb ik hier lang naar uitgekeken! Hopelijk blijft het nu gewoon zo! Anders toch maar eens met de Woningbouw overleggen over een schotel op me dak (kan ik eindelijk de BBCi services ontvangen heheheh...)
   
 6. volgens mij kun je niet BBCi services gebruiken, want je hebt een engelse decoder van BBC nodig. En dat je ook in Engeland moet zijn..
   
 7. juich niet te vroeg, want gebeurd wel vaker dat je je CBBC en CBeebies kan zien en een dag later zijn ze weer verdwenen. Nu zijn ze al 2 dagen weer te zien maar ik denk dat je maandag weer een testbeeld ziet.
   
 8. Hier anders gewoon testbeeld.
   
 9. Inderdaad maandag zullen de stills er wel weer staan.
  Het lijkt erop dat er een storing is bij Ziggo met de stills van de zenders.
  Cartoon Network wordt namelijk niet uitgezonden daar is nog steeds te zien dat ze tussen 06.00 en 21.00 uur uitzenden terwijl Cbbc, Cbeebies en Playboy tv nu wel beeld geven terwijl die normaal overdag uitgeschakeld worden door Ziggo.
   
 10. Wordt het tv signaal overal op het tv netwerk van ziggo in 1 keer wordt uitgezonden? zo niet, dan zijn er nog meer knooppunten, iedere knooppunt zorgt voor een tv signaal. Dat verklaart wel dat sommige kijkers alleen maar testbeeld zien.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina