1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verdwijnen CBBC en CBeeBies

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Woutert, 1 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Cbeebies weg, maar...

  Heb ik voor mijn dochter speciaal een Casema abo afgesloten omdat Casema de enige met Cbeebies was, halen ze het er nu weer af.

  Dan kan ik net zo goed het hele abo afsluiten, want dan stap ik wel over naar Digitenne.

  Of heeft iemand een idee hoe ik wel Cbeebies kan ontvangen?
   
 2. gok op de schotel, beetje een schot voor open doel. Hoe je de kinderkanalen van de bbc wil ontvangen kan je beter naar een satteliet forum gaan. Ik geloof dat die bbc kanalen FTA zijn dus je moet alleen geld investeren in een grotere schotel met ontvanger erbij.je hoeft trouwens niet eens een abonnement erbij te nemen, gewoon fta is flink wat te vinden, zeker de engelse kanalen.
   
 3. Ik begrijp dit ook niet. Bij @home begonnen BBC3 en BBC4 vroeger ook pas om 20.00 uur, totdat men voor 20.00 uur ook CBBC ging uitzenden. Waarom is dit nu weer verdwenen? Heeft iemand iets gehoord of gelezen van Ziggo over dit onderwerp??
   
 4. Dat programma is volgens google free to air te ontvangen op de astra2, mocht je overgaan tot aanschaf van een schotel, neem er dan de dubbele 'kop' bij, je hebt dan astra 1 +2.
  tip voor papa's: Dmax is ook het bekijken waard :)

  09:46 Edit: ik heb zojuist even gezocht op mijn sat., helaas geen cbeebies te bekennen in de ruim 700 zenders lange lijst.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 jul 2008
 5. via mediamagazine.nl nieuws van dinsdag 1 juli;

  Kabelaar Ziggo heeft vandaag aanpassingen doorgevoerd in haar digitale tv-pakket. Toegevoegd zijn MisdaadNet (Digitaal keuzepakket Film & Entertainment op kanaal 119) en JImJam (Digitiaal keuzepakket Kids op kanaal 308). CBBC en CBeebies, de kinderzenders van de publieke Engelse omroep BBC, worden per 1 juli niet meer doorgegeven. BBC Three en BBC Four maken sinds vandaag onderdeel uit van het Digitaal keuzepakket Kennis & Nieuws.

  Hiermee gaan ze UPC achterna dat ze geen BBC kids kanalen meer doorgeven. Zeer spijtig dit te zien gebeuren. Willen ze nu meer kijkers trekken bij commerciele JimJam en Cartoon Network?
   
 6. op tt pagina 102 van info kanaal staat de zenderwijziging ook.
  Er staat dus dat er 2 zenders bij zijn gekomen en dat daarom die 2 BBC kanalen verdwijnen, dit slaat totaal nergens op, het is toch geen vervanging.

  Wat is de volgende 'slimme' zet van Ziggo???
   
 7. Normaal gesproken krijg je bij een zenderwijziging post van @home/Ziggo met een nieuwe zenderkaart.

  Waarom nu zonder bericht?

  Mijn zoontje kijkt ook regelmatig naar Cbeebies. Nu dus maar op Jimjam gezet. Ziggo had dit wel even kunnen laten weten...
   
 8. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  En dat was nu juist de bedoeling neem ik aan.
  Geen concurrentie meer van de BBC (jeugd) zenders! :evil:

  En zo helaas dus weer minder engels gesproken kindertv.
   
 9. Jawel, ik kan Cbeebies en CBBC wel zien, zit wel op de Astra2/Eurobird op 10773 H
   
 10. Ik merkte gisteren dat CBBC en CBeeBies niet meer op de decoder zitten. Nu geven BBC3 en BBC4 overdag een Ziggo beeldscherm met daarop dat er niets te zien is. Ook zijn de namen van de twee kanalen gewijzigd.

  Ik weet niet wat de reden hiervoor is. Ruimte maken lijkt me minder waarschijnlijk aangezien de bandbreedte toch voor BBC 3 en 4nodig is. Hoogstens kan men hetzelfde doen als met Cartoon Network en Playboy vroeger. Die deelden ook bandbreedte.
  Misschien wil BBC het niet meer. Dat zou natuurlijk altijd kunnen.

  Wat ik wel heel erg slecht vind, is dat ik nergens een aankondiging heb gezien dat deze twee zenders zouden verdwijnen. En dan hoeft het niet eens persoonlijk. Er staat ook niets van op de site. Ik blijf dit soort zaken minachting voor de klant vinden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina