1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen factuur juni

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door ACoster, 2 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben wel benieuwd hoe dat zal gaan met de facturen. De factuur over Juli is bij mij gedateerd 1 Juni en al lang afgeschreven. Die zou echter aangepast moeten worden omdat ik ben overgestapt naar Alles in 1.
  De ingangsdatum daarvan was 13 juni terwijl ik het pakket pas veel later kreeg.
  Bovendien zijn de kosten van de kabel met standaard TV ook al afgeschreven.
  Dat wordt óf een administratieve puinhoop óf ze zijn zo slim om het pas volgende maand te veranderen. Aangezien de snelheid van internet ook nog de oude is zou volgende maand wel zo redelijk zijn.
  Ik vrees een puinhoop.
   
 2. Bij mij staat die factuur ook gereed. Uiterste betaaldatum 1 juli, maar ik heb wel een notificatiemail mogen ontvangen.

   
 3. Geen Factuur

  Ook ik ben overgegaan van internet z3 en analoge tv naar een alles in 1 extra. Maar tot op heden geen decoder ontvangen en sinds 10 dagen heb ik geen telefoon (KPN is afgesloten en Ziggo wil maar niet lukken). Maar gelukkig heb ik ook nog geen rekening over juli ontvangen.
   
 4. Juli is bij mij ook niet geïncasseerd, maar ja, ik heb ook iets gewijzigd en uit ervaring weet ik dat er dan het nodige mis gaat. Zou per 17/6 (zoals bevestigd in de brief) overgegaan zijn van losse pakketten (w.o. Orange Cable) naar alles-in-1-plus, maar alles is nog steeds bij het oude.:roll::roll:
   
 5. Net de helpdesk gebeld, bij mij stond de factuur geblokkeerd omdat ze de nieuw bestelde decoder nog niet geleverd hebben. Maar omdat levering van die decoder vertraagd is, bleef alles op hold staan.

  HD zou de factuur nu vrijgeven, ben benieuwd.

  Maar wellicht dat dit dus het probleem bij meerderen verklaard: als je een nieuwe decoder (al dan niet gratis) besteld hebt en nog niet geleverd hebt gekregen staat je factuur op hold.
   
 6. Factuur reeds in te zien

  Mijn factuur is reeds in te zien (nog steeds via het oude @home).

  Hierop staat bij mij voor het eerst voordeelbundelkorting (€0,85). Als ik de bedragen dan optel en ik tel ook mijn tv-abonnement erbij dan kom ik precies op €49,95. Ik ga er vanuit dat mijn aanvraag voor het alles-in-een-plus-pakket dan ook verwerkt is, alhoewel ik geen decoder, noch een bevestiging heb mogen ontvangen.

  pvd
   
 7. Heb mijn decoder al zo'n 2 weken in mijn bezit. Net maar weer eens gebeld: mijn orderwijziging was niet afgesloten ?? en werd daarom niet verwerkt. Dat ging zij meteen ?? regelen. We wachten maar weer even af.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina