1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen factuur juni

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door ACoster, 2 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Met wat pijn en moeite is het gelukt om mijn abonnement om te zetten naar een Alles-in-1 pakket, echter zie ik bij Factuur-online nog geen factuur van de maand juni staan. Ook is er nog geen geld afgehouden. Hebben meer mensen dat "probleem" ?

  Drie jaar geleden heb ik, na een verhuizing, hetzelfde mee gemaakt en toen kreeg ik pas na 7 maanden een behoorlijke rekening, ondanks dat ik in de tussentijd meerdere keren heb gemeld dat er te weinig wordt gefactureerd. Dit wil ik nu graag voorkomen.
   
 2. heb hetzelfde probleem
   
 3. Same here.

  En ik ben erg nieuwsgierig naar mijn nieuwe factuur omdat ik overgegaan ben van Z3i plus telefoon naar Alles-in-1 Extra, een gratis decoder daar bij kreeg en een interactieve TV decoder besteld heb.
  In de bevestigingsbrief bleek ten onrechte de gratis decoder in rekening te worden gebracht, op de factuur zou dit correct moeten staan.

  Maar ja, nog steeds geen factuur dus. Kennelijk een hoop problemen nog steeds met de omzettingen?

  Of heeft helemaal niemand nog een nieuwe factuur ontvangen?
   
 4. Bij mij werd trouwens ook de gratis decoder ook in rekening gebracht, volgens de bevestigingsbrief. Na een belletje zou dat ook bij mij gecorrigeerd worden.
   
 5. zelfde verhaal hier.
  Heeft er al iemand een rekening gekregen deze maand?
   
 6. Geen Factuur juni

  Bij ons werd in eenn keer mei, juni en juli afgeschreven.
  Mijn buurman kreeg een acceptgiro, wij niet daarom heb ik maar contact opgenomen met de Klantenservice. Daarmee had ik afgesproken dat als voor de vervaldatum het bedrag van mei en juni nog niet was geincasseerd dat ik het dan zelf zou overmaken. Maar torn kwam opeens een papieren factuur en gelijk werd juli afgeschreven en daarna ook mei en juni. Gelukkig had ik er rekening mee gehouden.
   

 7. Ben ook overgegaan op Alles-In-Een. En ook nog steeds geen factuur.
  In de bevestigingsbrief stonden kosten die mij onbekend waren. Geklaagd en kreeg antwoord dat dat niet doorberekend zou worden. Ben benieuwd.
   
 8. hier ook nog geen factuur voor juli gezien op mijn ziggo. Vorige maand (mei en juni) wel goed gegaan hier, was gewoon nieuwsgierig naar de nieuwe factuur.
   
 9. Mijn fatuur voor de periode juli is on line in te zien.
  De vervaldatum voor deze faktuur was 1 juli.

  Ik heb echter nog geen e-mail ontvangen dat deze klaar stond.

  Hebben anderen ook deze ervaring ?
   
 10. Net gekeken, nog steeds geen factuur. Maar kennelijk zijn er dus wel mensen die wel een factuur hebben ontvangen. Kennelijk krijgen ze alleen de facturen van mensen die overgegaan zijn op Alles-in-1 niet rond?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina