1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

JimJam & Misdaadnet nu te zien

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Brian2, 1 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Ach nee. :evil:
  Hier ook geen BBC4 momenteel!
  Datzelfde geklooi hadden ze jarenlang ook bij UPC , daar vergat ook steeds iemand regelmatig de knop tijdig om te zetten voor BBC3 en BBC4.
   
 2. Het zat inderdaad in het totaal pakket, alleen vind ik de doorgegevens zenders geen 10 euro waard.
  De 4 euro voor het Nieuws & Kennis pakket inc BBC3/4 nu net weer wel. :)
   
 3. E10 foutmelding bij BBC four en bij BBC three geen ondertiteling.
   
 4. Het lijkt wel het Casema TVD van vroeger. :?

  We krijgen nu wel de Jim maar niet de Jam. :)
   
 5. BBC 3/4 zichtbaar maar geen subtitles op beide.

  Gert.
   
 6. ik ga het abonnement op het totaal pakket er maar uit halen, kijk eigenlijk alleen nog maar naar de hd kanalen en zenders uit het kennis en nieuws pakket. maar snijden ze zichzelf in de vingers door dat te wijzigen? Ik hoop trouwens niet dat dit een voorbode is op het verwijderen van nog meer kanalen (misschien wel bbc 3 en 4 uit het pakket?) Ik denk aan zenders als sailing channel en mtv hits, base, skynews jammer dat ze er zoveel goede zenders uit halen (hoewel mtv hits en base doorspekt waren van reclame) ik
   
 7. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Geen BBC 4 hier momenteel.. :roll:

  [​IMG]
   
 8. Hele slechte zaak deze handelswijze, twee zenders die toegevoegd worden en drie die er verdwijnen zonder erg veel communicatie naar de klanten toe.
  Misdaadnet lijkt mij een leuke zender te kunnen worden , maar bij Jimjam lijkt het erop dat de oude kanaaldeling weer van stal gehaald word met een bbc zender en daar is ook in het verleden veel fout gegaan
  Waarschijnlijk BBC4 , omdat die niet te zien was vanaf 20.00 uur.
  Begint weer verdacht veel op de oude casema tvd tijd te lijken:?
   
 9. Re:

  Dan moet eerst de programmering worden uitgebreid, maar volgens de EPG van gisteravond zou de programmering uit 4 programma's bestaan die de hele dag doorgaan. Start dan zo'n zender een maand later als je meer kan uitzenden.
   
 10. Lees net dit op Mediamagazine.nl:

  Misdaadnet info:
  Vandaag start Endemol een eigen digitale zender: MisdaadNet, te zien via kabelexploitant Ziggo. Endemol zegt de eerste producent in Nederland te zijn die als narrowcaster content via een eigen themakanaal aanbiedt. Misdaad Net is vandaag voor het eerst te zien via kabelexploitant Ziggo. Met de start van Misdaad Net komen liefhebbers van detectiveseries 24 uur per dag, 7 dagen per week aan hun trekken. Het net brengt Nederlandse producties als Spoorloos Verdwenen, Grijpstra en de Gier, Bureau Kruislaan en kijkcijferkanon Baantjer, maar ook bekende Europese misdaadseries. Naast de succesvolle Nederlandse Endemolproducties behoren ook Duitse Krimi’s (o.a. Siska, Der Alte) en Britse detectives (o.a. Murphy’s Law) en klassiekers als Miss Marple en Sherlock Holmes tot de vaste programmering van het nieuwe digitale net. (Adformatie)

  HD1 gestaakt:
  ** Kabelaar Ziggo is gestopt met de doorgifte van de HDTV-zender HD NL. De kabelaar, ontstaan uit @Home, Casema en Multikabel, heeft per 1 juli het contract opgezegd met de zender. Het HDTV-pakket van Ziggo bestaat nu nog uit de tv-zenders National Geographic Channel HD, Discovery HD en The History Channel HD. Via het digitale basispakket is de zender Brava HDTV te bekijken. Ziggo hoopt op korte termijn te starten met doorgifte van Eurosport HD via het basispakket. De benodigde softwareupdate voor de Samsung HDTV-ontvanger zal binnen afzienbare tijd beschikbaar komen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina