1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Zijn er mensen die daadwerkelijk digitale tv ontvangen met een AlpaCrypt classic

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door tangerine, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Mij lukt het niet om digitale tv te ontvangen met een Alphacrypt classic CAM. Ik begin me nu af te vragen of het uberhaupt wel mogelijk is.
    Bij wie lukt het wel?
     
  2. Bij mij lukt het wel.

    Sony Bravia 32D3000, Alphacrypt Classic CAM met firmware 3.12, voormalig Casema. Op diverse fora zijn vele voorbeelden van mensen waarbij het werkt. Misschien handig als je wat meer details geeft (welke TV, wat werkt er wel/niet etc.)
     
  3. Digitale tv mogelijk met AlphaCrypt CAM classic?

    Ik heb een Loewe individual, de firmware v/d CAM is 3.15.
    Als ik module in de tv steek krijg ik steeds dezelfde melding;
    -module verkeerd ingestoken of ongeldige smartcard.

    Beide klopt dus niet! Kaart is drie weken oud en als je de module er verkeerd insteekt krijg je niet eens het menu te zien.
     
  4. Het wil nog wel eens gebeuren dat mensen de smartcard omgedraaid in de CAM stoppen. Heb je daar al naar gekeken?
    [​IMG]
     
  5. Let op dit bericht ( misschien heb jij voor jouw gebied de verkeerde smartcard !

    Citaat:
    Oorspronkelijk geplaatst door anoniem [​IMG]

    dan heb je helaas de verkeerde kaart gekregen.



    E34 duidt op een verkeerde CA (smart card).
    Het komt de laatste tijd vaker voor dat de pakketten verwisseld worden.

    Voor @home en Multikabel gebruikers is een oranje ziggo of een paarse irdeto kaart met @home / ziggo nodig dit geldt ook voor Multikabel

    Voor Casema gebruikers is een blauwe ziggo smart card nodig of een paarse smart card met een casema aanduiding
     
  6. Ik denk dat ik de verkeerde smartcard heb.

    Jongens bedankt!
     
  7. Bij mij doet de alpha crypt module het wonder boven wonder... Had al zoveel verhalen gehoord, waarbij het misging.

    Het enge wat ik nog moet uitdokteren, is hoe het kan dat ik geen beeld heb op mn HD-zenders, terwijl ik wel dat extra HD-pakket heb. Er staat dan: "geen video"... Ik hoor dan wel geluid... Iemand hier al meer over gehoord?
     
  8. Welke televisie heb je? Mogelijk heeft jouw TV alleen een SD decoder, en dus geen HD decoder.
     
  9. Een Sony Bravia: KDL-40D3500
     
  10. Deze heeft inderdaad alleen een SD decoder :cry:. Alleen de Sony Bravia W3000/4000 en X3000/3500 hebben een HD decoder.

    Je kunt je HD-pakket dus opzeggen (of een externe HD decoder aanschaffen).

    Zie ook: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1296440/
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina