1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het zijn gewoon alle competitie wedstrijden hoor.
  "9 wedstrijden per week" er zijn 4 kanalen voor de voetbalwedstrijden gereserveerd.. en als je dan kijkt naar de nieuwe speeltijden zal je zien dat je dan gewoon alle wedstrijden kan zien.


  Op de website van Eredivisie Live.. staat ook duidelijk "Alle wedstrijden"
   
 2. Als ik op de website van Eredivisie Live kijk zie ik dat ze zelf maar 3 kanalen hebben.
  Op de site van Ziggo staat 4 kanalen..

  Zou het een foutje zijn... of zou Ziggo misschien een HD kanaal voor ons als verrassing hebben?
   
 3. Ja ik betaal nog steeds voor de wedstrijden, ik ga daar maar eens een briefje overschrijven, want bij de ontvangst van mijn pluspakket(eerst casema) stond het voetbal a €6,95 gewoon vermeld. Ja negatief mag men hier niet zijn, maar ik krijg steeds meer, in plaats van minder klachten.
   
 4. Je kan per maand opzeggen :)
   
 5. Klopt ik wacht dan ook op het bericht van de opta, dat andere provivers gebruik van de kabel kunnen maken, men is daar druk mee bezig.
   
 6. Van die vier kanalen wist ik nog niet. Dat is in ieder geval al mooi. Heb je wat te kiezen. Precies zoals ik het zou willen.

  Heb het speelschema zoals dat nu is vastgesteld er maar even bijgepakt en in 9 speelrondes worden er op 1 dag 5 wedstrijden gespeeld. Ik vraag me af wat er dan gebeurd. Kanaal erbij of gewoon pech voor wat die ene wedstrijd betreft.
   
 7. Uh op dezelfde dag gespeeld worden betekend ook niet dat al die wedstrijden even laat beginnen, toch?:roll: Als je 3 kanalen hebt zeg maar en er zijn 5 wedstrijden die dag.. om 12.30 ofzo 2 wedstrijden en om 14.30 de overige 3.
   
 8. ik heb hier een link naar de eerste speelronde die staat vermeld op de website van de Eredivisie. Bijvoorbeeld op zondag 31 augustus worden 4 wedstrijden gespeelt om 14.30 en 1 om 20.30 dus geen probleem dacht ik zo maar de dag ervoor 30 aug zijn het er ook 4 maar dan allemaal op verschillende tijden waarvan 2 op de zelfde tijd en kan je ze dus allemaal bekijken dus geen enkel probleem maar ga ik naar speelronde van 21 september dan zijn er die dag 5 wedtrijden en 3 daarvan beginnen om 12.30 en 2 om 14.30 dus ook geen enkel probleem aangezien er 4 kanalen zijn en van die 4 misschien wel 1 hd kanaal maar dan nog kan je ze allemaal zien

  Dus als ik het zo bekijk kan er altijd alle wedstijden via ziggo bekeken worden.
   
 9. Zo te zien wordt het inderdaad pas een probleem bij de laatste twee speelrondes. Bij de overige is er in ieder geval 1 die op een ander tijdstip begint. Weer een abonnement verkocht dus.

  Moet ik me er nu nog maar bij neerleggen dat ik ook op een enkele dag al om half een in het stadion aanwezig moet zijn. Kl*t*ntijd. Maar ik mis dus geen enkele wedstrijd. Mooi.
   
 10. Opeens staat er dat er na een paar maanden 14.95 moet worden betaald. Volgens mij stond dat er gisteren nog niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina