1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. het beeld was inderdaad super maar ik heb vorig jaar ook een tijdje via @home tele2 voetbal gehad maar dit was zo goed in elkaar gezet.
   
 2. Volgens mij is het bij Ziggo sinds kort zo dat je op beide smartcards hetzelfde pakket krijgt. Volgens mij is het niet meer zo dat je extra betaald voor de tweede smartcard en bij eredivisie live weet ik zeker dat je abo geld voor beide smartcards.
   
 3. Nee dat is niet waar.

  De eredivisie zenders staan momenteel gewoon 'open' en kan door iedereen bekeken worden, misschien als kennismaking/reclame, misschien om te voorkomen dat mensen waar de aanmelding niet goed gegaan is toch beeld te geven, dat is me onbekend.
   
 4. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Zitten hier weer op slot momenteel.....
   
 5. Ik las vandaag in de Telegraaf dat Ziggo het erg druk heeft met de aanmelding van Eredivisie Live. Op mij komt dit stukje over als een soort propaganda hoe goed het aanbod van Ziggo wel niet is.

  Alleen in de laatste zin: "Al eerder bleek Ziggo problemen te hebben met het aansluiten van de voetballiefhebber doordat de administratieve systemen van de drie aanbieders niet aan elkaar gekoppeld waren" slaat de spijker op zijn kop.

  Ziggo heeft het zo druk door stomme fouten van zichzelf, doordat zij alle internetaanmeldingen van juli niet goed verwerkt hebben gaat iedereen donderdag opeens gestresst Ziggo bellen waarom ze geen beeld hebben.
  De kop van het bericht kon beter zijn: 'Ziggo heeft het druk met voebalkijkers door eigen stommiteit'.
   
 6. Ik heb me 2 keer aangemeld, 2 keer bevestiging gekregen (maar geen beeld). Gisteren gebeld, het zou nog dezelfde dag geregeld worden en anders had ik uiterlijk zaterdag beeld. Je raadt het al, gisteren kunnen kijken (maar blijkbaar iedereen), vandaag weer een E16-melding en dus geen voetbal.

  Nog een bericht:
  http://www.denhelderactueel.nl/29/08/2008/nog-geen-eredivisie-bij-ziggo/
   
 7. Ik geloof je gelijk. Waarom kon je dan bij de internetopgave twee smartcardnummers opgeven wanneer je meerdere smartcards hebt?
   
 8. Momenteel kun je ook zonder abonnement weer kijken.
   
 9. Aleen het oude Casmema/Multikabel gebied kan kijken zonder abonnemnt.
  In het oude @home gebied zitten de zenders gewoon achter het slot. (Jammer genoeg)
   
 10. De 'open' kanalen kijken goed :) Maar ook als deze openingsaanbieding voorbij is komt het Eredivie Kanaal er onder de huidige condities niet in. Sport1 is heilig hier (vooral i.v.m. de NBA!) en tot m'n vreugde vanavond ook Barcelona (19:00) en Real Madrid (21:00) live bij dit kanaal.

  Het wachten blijft op een passende aanbieding van Ziggo voor de combi Eredivisie/Sport1 (en ik schat in vele duizenden met mij)...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina