1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Het gaat € 9,95 per maand kosten,daarvoor krijg je twee wedsrijden per wedstrijddag en voor € 14,95 kan je alle wedstijden kijken.
   
 2. Mooi zo, meer als 2 wedstrijden kan ik toch niet aan.....
  Hoewel.... hoe is het nieuwe schema van de Eredivisie eigenlijk ?
  Iedere wedstrijddag meer dan 2 wedstrijden ?
  Krijg je dan als er 5 wedstrijden tegelijk zijn ook 5 kanalen en hoe ga je dan die kanalen afschermen als je maar 9.95 heb betaald?
  Ik snap niet helemaal hoe dit zal gaan werken met mijn samnsung360 waar geen VoD of welk ander soort betaalTV mee gedaan kan worden....
  Iemand die hier iets zinnings over kan zeggen ?
   
 3. Kijk naar teletekst pagina 818 (N.O.S.)en je zal zien hoe de wedstrijden zijn ingedeeld
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 jul 2008
 4. Je krijgt een update van je smartcard als je een abonnement neemt. De kanalen waar je geen recht op hebt zullen zwart blijven.

  Gert.
   
 5. opzeggen sport1

  weet iemand ook hoe je sport1 moet opzeggen, niet dat ik er van af moet maar dan weet ik hoe het moet. Op de site van ziggo heb ik al gekeken maar ik kan niks vinden over het opzeggen.:cool:
   
 6. gewoon even mailen naar klantenservice@tvhome.nl (werkt nog altijd). Niet vergeten je adres en smartcardnummer te vermelden!
   
 7. Dat wisten we inmiddels al :cry: Iemand al iets officieels gezien van Ziggo over het Eredivisie Live-kanaal? Op de website is nog weinig te vinden...alleen uit de media vernomen dat eea 9,95 zou gaan kosten..

  mvg

  Herman
   
 8. Het wordt eens tijd dat ze iets op de internetsite zetten. De concurrenten zijn er al lang klaar mee.....!!
   
 9. er stonden gisteren wel op een aantal voetbalwebsites van die Google Adds met de de Melding: Stuntaanbieding / Eredivisie bij Ziggo voor 6,95 euro per maand. Als je er echter op klikte kwam je terecht op het Z2-pakket op de Ziggo-site. Kortom..slecht geregeld (weer:(

  grtn

  Herman
   
 10. Sport1 & Eredivisiekanaal

  Voor de liefhebbers van Europees voetbal zullen UPC en Sport1 op korte termijn een aantrekkelijk pakket van Eredivisie en Europees voetbal introduceren. Details hierover worden in een later stadium bekend gemaakt. Misschien ook wel een idee voor Ziggo of hebben ze voor de abonnees van Ziggo een andere vorm in gedachten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina