1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De fusie van de diverse kabelmaatschappijen moet toch ergen van betaald worden....

  Maar wat ik echt niet snap waarom er geen leuke pakketprijs wordt gemaakt? TV Compleet voor € 9,95 en dan incl. eredivisie live voor bv € 5,95?
   
 2. ik heb het idee dat me aanmelden in juli niet is aangekomen bij Ziggo, via de website heb ik me via een speciale voor @home abonnee's dacht ik aangemeld voor een abonnement maar op de factuur van september staat hier niks van vermeld en is er dus geen bedrag van de rekening afgehaald voor eredivisie voetbal. Ik heb ook geen brief ontvangen van ziggo als bevestiging en nu denk ik er over om nu geen abonnement te nemen maar te kijken naar de uitzending van de NOS.

  Hebben dit meer abonnees uit het @home gebied.
   
 3. Ook in het voormalig Multikabel zijn er nog geen bevestigingsbrieven verstuurd. Volgens de Helpdesk vorige week heeft dit vertraging opgelopen. Misschien heeft de oude man weer een tikfoutje gemaakt. Hoewel......... dat kunnen ze in een weekendje toch herstellen?

  Gisteren waren er trouwens testuitzendingen op het testnetwerk te zien zo las ik hier
   
 4. zonder digitale tv geen eredivisielive neem ik aan?

  Ik moet eerst ziggo digitale tv aan de gang krijgen. 4 weken geleden aangemeld en er sindsdien niet meer van gehoord. Ik dacht, als ik digitale tv heb, dan kan ik ook eredivisie live gaan bekijken. Eredivisie begint bijna en ik heb niet eens digitale tv.

  En ik zie dat eredivisielive hier weer het duurst is en ook een reden om het niet aan te schaffen. Dat is niet de enige reden hoor, maar probeer eens maar iets voor elkaar te krijgen. Ik zie het weer gebeuren dat ik het abonnement betaal voor eredivisie live en dat het dan niet doorgegeven wordt zodat ik het weer moet zien te repareren door te bellen naar de overvolle lijn.

  Maar zolang ik nog afhankelijk ben van Ziggo als provider, dan zit er niets anders op ben ik bang.

  Zodra er maar een alternatief via de kabel komt, dan zien ze mij niet meer.

  Als het 10 euro per maand was, dan leek het me wel wat. Maar Ziggo is een dik verliesgevend bedrijf. Dat vinden ze niet erg heb ik gehoord want ze zijn aan het uitbreiden (logica natuurlijk zoek, maar dat is ziggo). Dat verdienen komt later wel eens een keer (van mij zullen ze die winst niet krijgen).

  Het is toch weer idioot dat ik er weer achter aan moet gaan bellen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 aug 2008

 5. Hier precies hetzelfde en ik ga ook hetzelfde doen als jij wanneer @Home de aanmeldingen kwijt geraakt is. Maar dat zou wel ontzettend dom zijn van @home(of was het nu Ziggo, nee toch @Home staat tenslotte op alle correspondenties en op de afschriften). Nee komt vast wel goed.
   
 6. de 4 eredivisie zenders zitten er al op.
   
 7. en heb je ook beeld???
   
 8. Had je die zenders al Twigger, of heb je ze sinds vandaag?
   
 9. ze zijn vandaag pas toegevoegd maar ik heb hier geen abonnement op, dus beeld is zwart.
   
 10. Oke, das duidelijk. Gisteren had ik ze nog niet in de lijst staan, dus straks maar even kijken of ze toegevoegd zijn!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina