1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb tot heden ook nog geen besvestiging gehad (oud @home gebied) en ook maar eens gebeld. Ik kreeg een allevriendelijkste dame aan de lijn die mij hetzelfde vertelde maar toch even op mijn smartcardnummer keek en zag dat eredivisielive al wel was toegevoegd dus ik heb er wel vertrouwen in :)
   
 2. Ik snap precies die onmacht die jullie voelen (UPC goedkoper, opeens een prijsverhoging). Ik heb zelf ook 2 dagen lopen balen van deze houding van Ziggo. Het liefst ben ik zo weg bij deze onderneming, maar digitenne is qua beeldkwaliteit drama en heeft te weinig zenders en de schotel is ook niet alles.

  Het is gewoon te hopen dat Ziggo ook begrijpt dat een aantrekkelijke prijs ervoor kan zorgen dat je afzet vanzelf omhoog schiet en uiteindelijk dus ook je omzet. Hiermee kan Ziggo zichzelf en mij een grote dienst bewijzen.

  Zelf heb ik nog geen eredivisie live besteld, maar het wordt wel elke dag moeilijker om het te weerstaan. Het probleem met voetbal is namelijk hetzelfde als voor roken en benzine, je blijft toch wel roken en autorijden ondanks de hoge prijzen.

  Misschien is verhuizen naar Haarlem iets voor mij;);), kan ik UPC nemen:P en anders wacht ik de ontwikkelingen nog rustig af, want ook voor ons moet er toch een B-pakket (2 kanalen) of combinatie Sport 1+EL verkrijgbaar worden.
   

 3. IK hou me voorlopig maar even vast aan dat per 01-01-2009 de kabel opengesteld moet worden voor andere aanbieders, dan kunnen we kiezen voor een goedkopere aanbieder, ik denk dat Ziggo het dan pas echt gaat merken. Wellicht dat Ziggo dan ook haar prijzen aan past, maar wat mij betreft is het dan te laat, ik ga dan zeker naar een andere aanbieder
   
 4. Volgens mij geldt de vrijgave per 01-01-2009 voor het analoge signaal, niet voor de digitale handel.

  Gert.
   
 5. Naar welke andere aanbieder?
   
 6. Mocht UPC hier beschikbaar komen, dan UPC voor Sport1 + eredivisie,
  Mogelijk ook de andere diensten, het lijkt me dat als er meer concurrentie
  is op (dezelfde) kabel dat dat gunstig is voor de consument
   
 7. Ik stap dan over naar UPC. Sport1+eredivisie voor € 14,95.
  Off topic: UPC geeft Sky News door.
   
 8. Ik heb mij inmiddels al enige weken geleden ingeschreven. Volgens de mail zou ik informatie per post krijgen. Iemand anders al iets ontvangen?
   
 9. ik heb nog niks hierover ontvangen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina