1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanwege dure maand in december? :eek:
   
 2. Ik denk de dure maanden vanaf januari ...
   
 3. Inderdaad, dat worden duren maanden
   
 4. Ja hoor, iemand zei eind november. Maar het is eind december, maar iemand zei eind november, dan zal het wel aan sinterklaas en kerstfeest liggen, dus dure maand in december...

  het was maar een geintje.
   
 5. Nee, omdat je een opzegtermijn van 1 maand hebt en als je per 1 januari geen eredivisiekanaal wilt hebben, zul je dus voor 30 november moeten opzeggen.
   
 6. Oh, ja dat is waar. Bedankt voor de mededeling!
   
 7. Meneer Gradus Vos lult wel vaker uit zijn nek. Het ergste aan alles is dat Ziggo gewoon de kop in het zand steekt voor elke kritiek en nog steeds meent dat de klant een lulletje rozewater is die alles slikt.

  Ook Ziggo heeft gewoon te maken met die welbekende ca € 7,= welke men moet afdragen aan Eredivisie. De rest is pure winst. Dus laat meneer Gradus Vos aub niet zo'n poep praten en gewoon zeggen dat Ziggo als een aasgier op het geld van zijn klanten zit te azen en niks doet om de klant ook maar een beetje tegemoet te komen. Ze vullen hun zakken en zwaaien vriendelijk naar de klanten die ze het lieft tot op het bot vellen.

  Ziggo, wat betreft het eredivisiekanaal kunnen jullie wat mij betreft een hele enge ziekte krijgen die pas na een tiental lapmiddelen weer geneest, ik zal het op deze manier nooit van jullie afnemen, zeker niet na nu ook nog eens zo'n leugenachtig verhaal van Gradus Vos, nota bene woordvoerder en weet ik niet wat meer van Ziggo.

  En als Ziggo diezelfde Gradus Vos niet zo onnozel is (of probeert over te komen??) dan had hij zelf ook wel kunnen begrijpen dat al die klanten die zich nu aanmelden eind november afmelden, zodat ze in januari niet die schandalig hoge prijs hoeven te betalen.

  Ziggo: jullie doen er echt alles aan om de klanten weg te jaagen en uit te kleden. Jullie prijzen zijn echt grof schandelig en zelfs kritiek doet jullie kennelijk niets. Arrogantie is jullie kennelijk niet vreemd.
   
 8. Ik heb mijn abonnement op Film1/Sport1 opgezegd. Met eredivisie live erbij kost dat pakket bij Ziggo 37,90 en bij UPC maar 26,95. Dat verschil vind ik toch echt te gek. Dus uit protest Film1/Sport1 opgezegd.
   
 9. Rare manier van "protest" mijnsinziens..
   
 10. Ik blijf gewoon van 29-08 samenvattingen kijken totdat ziggo het licht ziet en de prijs verlaagd naar 9.95. Dan wil ik wel een abo nemen. Ook een vorm van protest trouwens :wink:

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina