1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @ onway.

  Ik heb ook die bewuste brief met die aanbieding mogen ontvangen. Ik ga hem ook terugsturen.

  En ja, ik zit ook vast aan de VVE. :cry:
   
 2. Dit lijkt me een prima idee. Ook ik ga de brief emt een reactie terugsturen. Laat met zijn allen Ziggo maar eens weten wat we er van vinden.
   
 3. denk dat ziggo liegt
  elders in dit forum is aangegeven dat eredivisie life 7 euro inkoop is en dan is verkoop 15 euro erg veel
  dus als je van ziggo reclame folder eredivisie life in de bus krijgt retour met mededeling veel te duur of zoiets
   

 4. Wanneer iets in de krant staat is dat niet per definitie de waarheid hoor.
  En ze liegen dat het gedrukt staat,want volgens mijn info bron loopt het vet achter op wat zij verwacht (gehoopt) hadden.
  Want waarom stuur je reclame rond als het zo goed loopt??
   
 5. eredivisiekanaal.

  ik heb ook gehoord dat het helemaal niet goed verkoopt en als ze al aanbiedingen gaan sturen naar de klanten dan zegt dat al genoeg, denk ik. is natuurlijk de bedoeling om mensen te lokken door te verklaren dat het storm loopt(dus niet). maar dat is logisch.:lol::lol::lol::lol:
   
 6. Ziggo liegt het gewoon, 8 euro meer winst dan wat Eredivisie live winst maakt!!! Be-la-che-lijk! 8 euro winst, aan wie moeten ze verder betalen, niks! 8 maal aantal abonnement voor eredisivisie live (aantal bijvoorbeeld 100.000) dan is het 800.000 euro winst per maand!!!! Belachelijk gewoon.

  Zonder Eredivisie Live hadden ze nooit 800.000 euro per maand kunnen verdienen, ze mogen wel tevreden stellen met 300.000 euro per maand winst. Dus 7 Euro (Eredivisie live) en 3 euro van Ziggo is meer dan genoeg!!!

  Eredivsie moeten meer kosten betalen dan Ziggo. Ziggo hoeft alleen maar gewoon connectie te zorgen, dus poorten gewoon openmaken met een smartcardnummer, meer niet. Dat zijn gewoon dezelfde medewerker die gewoon zoals altijd voor Sport 1 moeten zorgen dat de poorten openen als de klanten het wil.

  Eredivisie live naar cameramensen, presentator, werknemers, enzovoorts. Bij Ziggo is het alleen maar poorten openmaken, dus gewoon 8 euro winst!

  Het is gewoon heel belachelijk wat Ziggo het doet, zodra eredivisie 15 euro gaatkosten meld ik mij gewoon af, zeker als andere provider ruim onder 15 euro moet kosten.

  Ooit liep mijn digitaal decoder bij Multikabel vast, ik heb het van andere mensen begrepen dat ik naar multikabel moest bellen om smartnummer door te geven dan zorgen ze voor een restart. Die is in paar seconden zó gebeurt! Zelfs ook sport 1 de poorten van mijn smartcardnummer openen, die is enkele seconden zo gebeurt!
   
 7. ik heb nu ook een abonnement maar ik stop er in december er ook mee. Dan kijk ik verder via nederland 1. Ik kan me nog herinneren dat een abonnement op canal+ binnen een paar uur in orde was en nu duurt het een paar dagen.
   
 8. Denk maar aan planet.nl/voetbal

  Afgelopen seizoen kun je als je NIET lid bent van TELE2 live voetbal kijken via jouw pc.

  Je hoeft het alleen maar per SMS te doen, je krijgt dan een code, je tikt een code in, dan kun je meteen live kijken. Dat is zó in een paar seconden gebeurt!!!!!!! (Code invoeren om ervoor te zorgen dat de poorten op uw PC geopend wordt.)

  Denk maar even aan dat het nu niet per SMS gebeurt maar gewoon per smartcardnummer. Die is ook zo gebeurt als je smartcardnummer doorgeeft aan Ziggo. (zoiets als code die je per sms krijgt).

  Dan heb je meteen Eredivisie Live al binnen, dat is niet zo veel werk voor Ziggo, dus duidelijk 8 euro per maand winst per klant! (Smartcardnummer invoeren (dat doet ziggo) om ervoor te zorgen dat de poorten op uw digitaal decoder geopend wordt)!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 aug 2008
 9. Ik wil best geloven dat het goed loopt met de eredivisiekanaal nu, maar tot eind november krijgen ze een hoop afmeldingen te verwerken. :lol:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina