1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hmm cra1in niet echt hoor, ik hoef niet ieder weekend voetbal te zien want de thuis wedstrijden kijk in het stadion. Vandaar dat zon oplossing mij beter past.

  Mocht ik inderdaad al het voetbal willen volgen dan is een abbo inderdaad een betere oplossing maar voor mij voldoet 1 werdstrijd per weekend prima + de samenvattingen bij de NOS.

  Maar ik blijf het jammer vinden dat er nog niks is bekend over de prijs van een stream.

  @Vogelaar
  Volgens mij gaat het jou allang niet meer om voetbal maar om het dwarsbomen van Ziggo of zie ik dit allemaal verkeerd al je reacties zijn negatief richting Ziggo en een oplossing daar wil je niet aan.
   
 2. Sinds wanneer heeft ziggo hiervoor een oplossing gegeven?

  En om jouw vraag te beantwoorden, het gaat me wel om het voetbal. Waarom zou ik meer gaan betalen voor het voetbal alleen omdat in mijn woonplaats ziggo de kabelaar is?? Terwijl vrienden van me bij UPC goedkoper zijn.
   
 3. Ik heb bij UPC op postcode gekeken of mijn adres beschikbaar is voor UPC (haarlemmermeer), die verklaarde dat er op dit moment nog nog niet is, dus misschien in de toekomst...
   

 4. Uhu helemaal eens, ware het niet dat je vorig jaar een seizoensabbo kon krijgen bij planet voetbal voor 69 of 79 euro, en toen zag je alle wedstrijden live, via streams, in voor mij zeer acceptabele kwaliteit, en dan is het stukken goedkoper dan de 14,95 van nu.
  Dus als die aanbieding nu ook weer komt, ben ik dik tevreden, en loopt ziggo een abbo mis.(wat ik bij 9,95 wss wel gedaan zou hebben).
  Maar wie weet komt er nog wel een leuke combi aanbieding met sport1, die wel het overwegen waard is.
   
 5. Nogmaals, heeft Ziggo per ongeluk toch de verkeerder prijs op hun site staan (namenlijk de combiprijs ???). Maw kloppen de prijzen van Ziggo of heeft iemand daar een loei van een fout gemaakt.

  € 14,95 alleen voor Eredivisie is immers € 5,= meer dan bij UPC. Dat kan toch echt niet kloppen mensen?????

  Dus Ziggo, modder uit de ogen en bekijk de site en de prijzen nog eens en pas deze aan naar wat UPC ook heeft AUB!
   
 6. Nou dan begrijp je het niet helemaal Vogelaar Ziggo hoeft hier inderdaad geen oplossing voor te bedenken maar je hebt de optie Tele2 en Digitenne en streaming gaat wel eens waar niet over de kabel maar zijn wel alternatieven. Dus volgens mij heb je dan gewoon keuze en ja als je je alleen aan 1 aanbieder via de kabel wilt binden dan heb je dus eerst de 9,95 te betalen tot december en dan de 14,95.

  Anders kun je ook verhuizen naar UPC gebied ;-)
   
 7. Helaas zijn Tele2 en Digitenne geen oplossing voor mij omdat je bij deze aanbieders maar 1 tv kan aanlsuiten. Daarbij is Digitenne in mijn huis storingsgevoelig (ik heb dit 1 maand getest).

  Het is ook niet alleen de fout van ziggo maar ook van de eredivisie, die hadden 1 prijs met de aanbieders moeten afspreken.

  Maar het is wel raar dat UPC en ziggo die inprinciepe het zelfde materiaal gebruiken (=kabels) verschillende prijzen hanteren.
   

 8. Volgens mij valt dat ook niet uit te leggen. Ziggo komt ook niet met een reactie hierop en dat is kort gezegd al helemaal vreemd. Ziggo maakt hier een loei van een vergissing.
   
 9. Ben bang dat het de Opta allemaal niet lukt. Als het wel kan dan stap ik ook over naar UPC zoniet dan zijn KPN of Tele2 met hun IPTV ook nog een mooie oplossing.
   
 10. Zijn er al mensen die Eredivise hebben genomen bij Ziggo?

  Ik neem het uit principe niet bij Ziggo, moeten ze maar niet de prijs verhogen en ons zo een poot uitdraaien!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina