1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Jammer dat een mooi stukje tekst wat ik heb geschreven is verdwenen zonder melding o.i.d.
   
 2. Geweldig ik hoop dat dit inderdaad snel geregeld wordt, wat mij betreft moet Ziggo nu snel met een beter (lees goedkoper) aanbod komen, anders ben ik straks echt naar een andere aanbieder op de kabel, zelfs al zou ik daar hetzelfde moeten betalen.
   
 3. Ik heb dit lange onderwerp eens doorgelezen en lees dat er veel mensen geen alternatief kunnen vinden maar heb niemand over live streaming gehoord.

  Misschien niet helemaal een alternatief voor het eredivisiekanaal zelf maar voor het volgen van live wedstrijden ( Dat is waar het mij omgaat ) kan ik ook gewoon via internet streamen (zie http://www.eredivisielive.nl/Wat-is-Eredivisie-live/Ook-op-internet.html )

  Zo kan ik mooi mijn wedstrijden van de FC zien zonder dat ik een abbo maandelijks hoef te betalen. Deze oplossing bevalt mij het beste misschien zijn er meer mensen die hier iets aan hebben.
   
 4. Alleen als ik echt op geen andere manier de wedstrrijden live kan volgen dan ga ik evt ook daartoe over. Ik heb dat in het verleden ook gedaan via PLanet Voetbal, maar daar waren toch dagen bij dat je voor de Eur 4,50 die je moest betalen ook veel stilstaand beeld had.

  Het is me alleen nog niet duidelijk wat het per wedstrijd kost, als dat Eur 5,95 of 6,95 per wedstrijd kost dan wordt ook dat een dure aangelegenheid.
   
 5. Bij UPC kost een losse wedstrijd 5,95. Het gehele sportpakket is bij UPC veel goedkoper dan bij Ziggo. Ik stap over naar UPC als dat per 1 januari mogelijk wordt. Heb ik ook weer Sky News :lol:.
   
 6. Gisteravond belde mijn vriend met Ziggo. Hij wil Sport1 opzeggen en aanmelden voor Eredivisie Live. Omdat hij slechtziend is kwam hij er niet helemaal uit. Toen hoorde hij dat de linken van @home ook niet helemaal overkomen.

  Hij kon beter een mail schrijven naar opzegging@home.nl. Hierin schrijf je wat je wilt veranderen. Met je adresgegegevens en je SMARTCARTNUMMER erbij. Als het niet werkt dan is de fout van de medewerkster en niet van mij!
   
 7. eredivisiekanaal

  Komt ziggo ook nog met een combi pakket(eredivisiekanaal-sport1),
  en evetueel ook nog film1?
  Dat wat upc zijn klanten heeft aangeboden is super man en zal veel klanten trekken,hopen dat ziggo daar in meegaat!!!
  Zo niet dan gewoon nos 19.00 uur bord op schoot!!!
   
 8. Vertel.... want ik heb daar nog niets van gezien. Alleen een bericht op de coax-site dat er een combi zou komen met sport-1 bij upc, maar niets over prijzen en inhoud.
   
 9. combi pakket


  wat dacht je hier van.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina