1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb nu (ook) een klacht bij ConsuWijzer ingediend, omdat het belachelijk is omdat je op basis van je woonplaats meer moet betalen voor het Eredivisiekanaal.
   
 2. Ik ben gestopt met mij druk te maken om Ziggo, de dienstverlening en monopoliepositie.
  Ik hoop op een goed aanbod van Sport1 (dit is namelijk ook de kans voor hen om eengrote groep nieuwe abonnees te verwelkomen).
  Mocht dit niet het geval zijn dan is canaal digitaal een optie en hoop ik dat vele met mij de overstap zullen maken en hiermee Ziggo laten inzien dat zij niet bepalen wat wij zien en betalen voor welk aanbod dan ook.
   

 3. Het is gewoon belachelijk dat Ziggo eerst op de site zet dat je Eredivisie 2 maanden gratis krijgt en daarna kost het 9,95 en later dit aanpast naar 14,95 je het geen 2 maanden gratis krijgt maar dan wel tot eind December voor 9,95. Deze plotselinge prijs aanpassing zou niet moeten kunnen en dat ga ik melden bij Consuwijzer.
   
 4. Niet alleen de prijsaanpassing maar zeker het navenante prijsverschil met UPC stuit me zwaar tegen de borst. Ziggo krijgt echt op deze manier geen klanten voor het eredivisiekanaal. Dit is gewoon een duidelijk maniertje van Ziggo om het grote graaien te laten zien.

  Het kan in mijn ogen niet zo zijn dat mensen in Amsterdam € 5,= minder betalen per maand tov iemand in bijv. Zwolle voor dezelfde content!~

  Ziggo steekt per jaar gewoon even € 60,= klant extra in de achterzak!
   
 5. Ik heb ergens gelezen dat eredivisekanaal voor 7 euro per maand verkoopt aan de providers oa upc, ziggo, enz...

  Vanaf janauari 2009 wil ziggo eredivisie voor 15 euro per maand verkopen, dus ze maken meer winst dan de eredisiviekanaal!!!!! 7,95 euro dus!!! Dit kan echt niet!

  Meer winst maken dan de gekochte spullen.

  De pakket van internet, telefoon, tv vind ik ook beetje te duur. Alles bij elkaar zeer fors winst terwijl de service, helpdesk, per email zeer slecht bereikbaar zijn. Ik heb volgens mij 3 weken geleden eredivisiekanaal aangemeld en sport1 opgezegd, tot nu toe heb ik nog steeds niet gehoord. Sport1 loopt nu nog steeds bij mij!

  Bellen doe ik het niet, want ik ben doof...
   
 6. Inderdaad ook dat, ben ik er vergeten bij te zetten. Maar in het AD las ik het volgende artikel:

  http://www.ad.nl/economie/2501934/lsquoAchterhoedestrijd_van_monopolistenrsquo.html

  Hopelijk komt er hierdoor verandering in de zaak.
   
 7. Pure winst is dat niet helemaal, want het kost Ziggo ook nog geld om het uit te kunnen zenden (onderhoud en afschrijving van de systemen die nodig zijn om het kanaal uit te zenden), maar stel dat UPC het voor 9.95 wel precies kostendekkend zonder winst zou doen (maar die zullen ook nog wat aan die 2.95 overhouden als de genoemde bedragen kloppen) is het meerdere bij Ziggo (5 euro per abonnee per maand) dus winst. En als Ziggo meer dan die 2.95 nodig heeft om het uit te kunnen zenden doen ze het intern slechter dan UPC.
   
 8. Dat geldt ook voor de Eredivisiekanaal, die moeten dan nog betalen voor cameramannen, tv, eredivisiekanaal, clubs, enzovoorts.

  Als je nou ongeveer 2 euro per klant winst maakt, maal aantal kijkers, is dat echt wel meer dan genoeg.

  En verder is de servicedesk, helpdesk, enzovoorts bij Ziggo zéér ondermaats. Bij Multikabel is gewoon vele malen beter.

  Hoe zit het met mijn sport 1? Die heb ik zo juist al opgezegd, keurig 3 weken voor de maand augutus, en sport 1 is nu nog steeds te zien op mijn digitaal decoder?
   
 9. Te lezen op coax.nl:

  UPC stopt Eredevisie voetbal in een combinatiepakket in samenwerking met Sport1. Prijs waarschijnlijk: gelijk aan die van vorig jaar, COAX NL moet daar de bevestiging nog van ontvangen. Nadere berichtgeving volgt.

  En wie volgt? Ziggo?
   
 10. Hoe dan ook blijft het eredivisiekanaal ook afzonderlijk bij UPC te bemachtigen voor € 9.95 per maand. Ziggo pakt gewoon 5 EUR per maand meer voor dezelfde content. Puur graaien.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina