1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik weet niet of je het weet maar KPN heeft maar 2 kanalen ipv 4. Dus dat is naar verhouding duurder.

  Alleen bij UPC is er uitzending gemist, dat ontbreekt ook bij ziggo.
   

 2. KPN Interactieve tv heeft 4 kanalen.. KPN Digitenne heeft 2 kanalen.
   
 3. maar nogmaals 14.95 en tot en met december 9.95 per maand per decoder en de meeeste liefhebbers die niet alleen in een huis wonen hebben minimaal twee decoders nodig want je kan het bv je partner niet aan doen om altijd elders te kijken omdat ik voetbal wil kijken . In een gezin met drie kids die dus ook zelf willen bepalen waar ze naar kijken is het dus onlogisch als je je extra diensten maar op 1 kaartje hebt en het dus niet op te brengen voor de meeste onder ons om bv2 of 3x eredivisie life te betalen. dus hoe lang gaat het duren voordat wij (casema gebied) voor het tweede en/of derde kaartje van de digitale ontvanger hetzelfde ontvangen als de eerste zeg het basis kaartje. Zolang dit niet zal gebeuren dan ook geen extra diensten en wisselen van kaartje werkt dus ook niet.
   
 4. Dat is een heel andere discussie. Hoe dan ook is de gegeven korting tot december een zoethoudertje. Het hele pakket moet het hele seizoen lang 9,95 eur kosten. In alle andere gevallen is het gewoon weg bezopen duur zeker tov UPC. Het kan toch niet zo zijn dat je voor hetzelfde product in bijvoorbeeld Zwolle meer kwijt bent tov Amsterdam! Dat is gewoon met twee maten meten
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2008
 5. Had ook op de planning staan als het niet te duur gaat worden een Eredivisie abonnement te nemen. Alleen tot mijn verbazing heeft Ziggo zo ineens de prijs hoger gemaakt.

  Voor mij dus geen Eredivisie (via Ziggo), en binnenkort misschien wel helemaal geen ziggo! Heb geen enkel probleem met dit bedrijf maar dit gaat me echt te ver :evil:
   
 6. Persberichtje UPC: Eredivisie Live + Sport 1 voor 14,95...

  en idd met UPC hebben we niks te maken...maar genaaid voel ik me wel door die ouwe vent!
   
 7. Ik denk dat Ziggo ook met deze constructie komt, alleen de prijs zal duurder zijn. Ik denk dat het bij Ziggo Eredivisie met Sport1 € 29,95 zal gaan kosten.

  De oplichters
   
 8. Houd er wel rekening mee dat de moeder van UPC (Liberty Global) eigenaar is van de eigenaar van Sport 1 (Chellomedia). UPC kan dus wat makkelijker met de prijs van Sport 1 stunten dan Ziggo dat kan. Waarschijnlijk moet Ziggo per abo Sport 1 al meer betalen dan die 5 euro extra die UPC nu voor de combi Eredivisie+Sport 1 vraagt.

  Anyway: vergelijken met UPC is wat onzinnig zolang er geen concurrentie op de kabel is. En overigens zie ik op Chelloo.com genoeg mensen die graag naar Ziggo zullen willen, is maar net wat je belangrijk vind.

  Heb persoonlijk helemaal niets met sport, dus voor mij is dit iig geen issue :wink:
   
 9. Beetje benchmarking mag best.....
   
 10. Ben een zeer tevreden gebruiker van Ziggo. Internet geen problemen en de kwaliteit van het digitale TV produkt is uitmuntend. Wat ik niet snap is hoe Ziggo het zo kan verkloten, ze hebben een heel slecht imago ook al bestaan ze nog maar zo kort en nu doen ze zo''n domme aktie?

  Dom is het woord misschien wel niet want door deze "oplichters truuk" verlies ik zelf het vertrouwen in Ziggo.

  Heb net voor de EK een extra decoder gekocht die ook HD kan, en zou ook wel de Eredivisie willen hebben. Alleen als ze hun klanten zo oplichten door het voetbal ineens 5 euro duurder te maken dan heb ik geen enkel vertrouwen meer in dat bedrijf. Van zo'n bedrijf wil ik geen klant meer zijn ondanks dat ze mooie produkten leveren. Stelletje oplichters!

  Wat UPC doet is erg netjes. Een hele mooie prijs voor het Eredivisie en een super aanbod van Sport1 en Eredivisie samen. Jammer dat we niet voor UPC kunnen kiezen wat ik zo meteen overstappen. Hoop dan ook dat de OPTA dit allemaal snel mogelijk maakt. Heb ook een klacht neergelegt bij de Consumentenbond.

  Heeft iemand ervaring met KPN en/of Tele2 of HDTV van Canal Digitaal? Is het wat of heb ik geen keus en zit ik toch nog "vast" aan die ouwe oplichter van een Ziggo als ik kwaliteit wil?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina