1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dan lees je blijkbaar met een ander bril dan ik :wink:
  Genoeg commentaar en klachten te vinden dacht ik zo....
   
 2. ik heb lensen..wellicht maakt dat wat uit? :cool: hoewel tegen het verwijderen van kritische berichten is geen goede bril opgewassen. Gaat de "MGV" nog wat doen met deze klachten?

  H
   
 3. Zit hier een kern van waarheid in? Weet iemand hoe het hiermee staat?
   
 4. De officiele reactie van Ziggo tegenover MGV:

  Er is een foute propositie op het net geplaatst, dit had niet mogen gebeuren (dus 9,95 met 2 maanden gratis)
  De enige juiste propositie is 14,95 nu voor 9,95 tot/met 31/12/2008.
  Er bestaat op dit moment geen tweede pakket, maar Ziggo behoudt zich uiteraard het recht om de huidige propositie aan te passen.
  De 7000 inschrijvingen waar Gradus Vos over gesproken zou hebben betreffen voorinschrijvingen bij de ECW.

  (zie ergens in dit topic)

  grtn

  H
   
 5. Waarom heeft die foute propositie er 3 dagen op gestaan? Je controleerd toch gelijk (of er voor al) wat je hebt geplaatst/gaat plaatsen en of het er goed uit ziet, en correct is???
   
 6. Kritische berichten worden niet verwijderd.
  Berichten die niet voldoen aan de forumregels wel. De forumregels zijn opgesteld om de sfeer op het forum niet uit de hand te laten lopen, ruzies te voorkomen en de leesbaarheid van het forum te waarborgen. Deze forumregels zijn niet vreemd en worden op veel forums gebruikt. Veel meer dan normale omgangsvormen staat er niet in. Elk Forumlid heeft deze regels kunnen lezen bij registratie en klikt dat ze ermee akkoord gaan.

  De MGV heeft vragen gesteld over het voetbal-tarief en het feit dat het tarief aangepast is. Het antwoord daarop weet je. De MGV heeft ook haar ongenoegen geuit over het hoge tarief, Ziggo is zich hiervan heel goed bewust, maar blijkbaar niet onder de indruk van de mening van de klanten. Meer kunnen wij niet doen. De markt zal zijn werk wel doen. Als Ziggo meent dat ze een 50% hoger tarief kan vragen dan UPC staat ze dat natuurlijk vrij. Het enige wat de consument daaraan kan doen is niet ingaan op het aanbod en het desnoods afnemen bij de concurrentie. De negatieve publiciteit die dit oplevert heeft men blijkbaar ingecalculeerd, maar lijkt mij niet goed voor Ziggo.

  Ik kan me niet voorstellen dat Ziggo's afspraken met de KNVB zoveel slechter zijn dan UPC, ze verdienen er dus meer op dan UPC. Of UPC nog winst maakt op het pakket weet ik niet, misschien gebruiken zij het met verlies als klanten-trekker. Dat Digitenne goedkoper is zou nog te verklaren zijn door het feit dat zij maar 2 kanalen leveren. Tele2 biedt aan bestaande klanten of combi-abonnementen blijkbaar goedkoper aan dan hun standaard 14.95. Ziggo kiest er blijkbaar (nu nog) voor om dat niet te doen. Als niemand bereid is om er 14.95 voor neer te tellen of bereid is naar de concurrentie te gaan zal er wel iets met de prijs gebeuren neem ik aan. Echter of er concurrentie is, is maar de vraag. Je kunt het 9.95 abbo van digitenne nemen, maar dan heb je wel maar 2 kanalen. Het UPC aanbod is niet relevant omdat dit niet je kabelaar is.
   
 7. Eredivisie Live in HD?

  Ik vraag me iets af....

  Bij de veelgestelde vragen op de website van Eredivisie Live (onderaan, laatste vraag) staat het volgende:

  Aangezien het Eredivisie Live-pakket bij Ziggo 4 kanalen herbergt vraag ik me af hoe dit gaat m.b.t. HD-uitzendingen

  - Komen er 4 SD-kanalen en 1 HD-kanaal
  of
  - Komen er 3 SD-kanalen en 1 HD-kanaal
  of
  - Komt Eredivisie Live in HD helemaal niet beschikbaar bij Ziggo

  Misschien dat Anoniem hier al iets zinnigs over kan zeggen?
   
 8. Eredivisie voetbalinfo

  Ziggo biedt voor € 14,95 Eredivisie Live met 4 kanalen, waarbij alle wedstrijden live te volgen zullen zijn. Een aantal andere partijen bieden slechts 2 kanalen, met als consequentie dat niet alle wedstrijden van je favoriete club live te zien zijn. Deze uitgeklede versie is dan ook vaak iets goedkoper.
  Ziggo vindt het belangrijk om alle beschikbare content aan onze abonnees aan te kunnen bieden. Dat proberen we in een breed en zo aantrekkelijk mogelijk pakket te doen. Het door ons aangeboden Eredivisie Live pakket is met 14,95 geprijsd overeenkomstig de Eredivisie CV richtprijs.
  Voorlopig bieden wij het product echter aan voor € 9,95, ofwel 5 euro onder de richtprijs.

  Met vriendelijke groet

  Ziggo Webteam
   
 9. "Een aantal andere partijen bieden slechts 2 kanalen". Dit is zover ik weet alleen Digitenne. Blijkbaar kunnen de andere partijen (oa. KPN interactive en UPC) wel een compleet pakket aanbieden voor 9,95 euro met een aantrekkelijke korting in de eerste maanden? Kortom..verkoopge*** van de eerste orde! Niks breed en aantrekkelijk.... normaal en duur is het bij Ziggo..
   
 10. Onjuiste en onduidelijke informatie van Ziggo

  Onjuiste en/of onduidelijke informatie van Ziggo:

  Er is slechts 1 partij die 2 kanalen heeft: Digitenne

  Dat ligt er maar helemaal aan wat je favoriete club is....

  Deze volgens Ziggo uitgeklede versie is altijd, nl. € 4,95 per maand goedkoper. En dat is niet iets goedkoper, nl. maarliefst ongeveer 33% !

  Dus we krijgen de wedstrijden die in HD worden geproduceerd ook in HD beschikbaar?

  De richtprijs van de Eredivisie CV ligt tussen de 10 en de 15 euro. Dan moet je niet beweren dat de prijs overeenkomstig de richtprijs is, de prijs ligt gewoon aan de bovengrens...

  Hoezo voorlopig, als ik Eredivisie Live in pakweg november bestel, moet ik zeker straks direct 14,95 gaan betalen? En 9,95 is niet 5 euro onder de richtprijs, maar slechts 5 cent (richtprijs= 10-15 euro)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina