1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik de uitleg van de Opta goed heb begrepen gaat dit alleen over de basis diensten, dus Basis tv, Internet en telefonie..

  Heb er zelf mijn twijfels over als dit ook voor de extra digitale diensten gaat gelden......

  Maar goed, wie weet komen er leuke IP alternatieven......
   
 2. Het is al vele malen geschreven... Dit beleid (zowel van Ziggo maar ook die andere graaiers, de KNVB dus) kan maar op één manier afgestraft worden:

  Door het in de huidige vorm/prijs niet af te nemen!

  Al eerder kwamen vergelijkbare 'ondernemers' terug op vergelijkbare plannen voordat een algeheel fiasco (of erger, een bankroet) dreigde. Sport1 neem ik al vanaf het begin van het digitale tijdperk af (toen nog Canal+), ook een forse prijs maar al met al nèt acceptabel voor mij, ook al omdat ik naast voetbal liefhebber ben van basketball en ook andere sporten die daar worden uitgezonden. Combi's maken zoals vorig jaar Tele2 deed, om te redden wat er te redden viel, leken behoorlijk lucratief voor consument èn ondernemer. En wat is een paar maanden na die tijd daarvan geleerd door de geldwolven (m/v)? 0,00! De geschiedenis zal zich herhalen...
   
 3. Zojuist maar mijn Sport1 abonnement opgezegd, er zit tenslotte geen eredivisie voetbal meer bij in. Het aparte eredivisie abonnement van 14,95 ga ik ook niet afnemen, ik vertik het om voor 4 zenders in een pakket dat te gaan betalen, zeker nu ik gezien het dat UPC hetzelfde voor 5 euro minder aanbied.

  Zolangzamerhand begin ik Ziggo/Multikabel een beetje zat te worden, ik ga maar eens rondkijken wat de alternatieven zijn.
   
 4. Dat is dan precies de reden waarom iedereen zich aardig bedonderd voelt. Zelfs in de persberichten stond een lagere prijs. Voor € 14,95 raad ik iedereen aan het niet te doen, dan moet men wel zakken met de prijs naar wat men eerder had beloofd
   
 5. als je wat gevonden hebt...wij horen het graag :wink:

  Grtn

  Herman - ook Ziggo-zat
   
 6. Waarschijnlijk laat Ziggo de prijzen bepalen door die demente oude man die steeds door hun reclame loopt.

  Ik vind dit echt het toppunt. Ziggo, de grootste graaiers van Nederland laat hun abonnees wederom in de steek!!! Dit is echt schandalig en laag bij de grond en niet te verkopen, zeker gezien de prijzen bij UPC en KPN!

  Ziggo steek het eredivisiekanaal maar waar de zon niet schijnt, dit zal ik op deze manier nooit van jullie afnemen, en bedankt maar weer voor de genomen moeite om voor al jullie klanten het eredivisiekanaal voor een betaalbare prijs aan te bieden!!!!!!!

  Zijn jullie totaalkrankzinnig daar bij Ziggo!
   
 7. Ook ik heb me verbaasd over de prijs die Ziggo gaat berekenen voor het Eredivisiekanaal. Ik heb Ziggo de vraag gesteld waarom zij duurder zijn dan de overige aanbieders.

  Geachte heer,


  Het klopt dat onze prijs hoger ligt dan van andere aanbieders (dit overigens pas vanaf januari 2009, tot die tijd betaalt u een gereduceerd tarief van e9,95, daarna e14,95). Echter, voor deze prijs ontvangt u wel twee Eredivisie Live kanalen.

  Dus ik betaal 66% meer en ik ontvang hier voor maar 2 kanalen? Terwijl iemand via UPC goedkoper is een 4 kanalen ontvangt????

   
 8. 2 kanalen maar en ik maar denken dat het hier om 4 kanalen ging:roll::roll:
   
 9. Misschien ben je in verwarring gebracht doordat ze volop met 4 kanalen adverteren ?

  Het wordt steeds gekker :confused:
   
 10. dat is gek want op de website van ziggo staat 4 kanalen nu 9,95 en dan straks in januari 14,95 er wordt niks vermeld over 2 kanalen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina