1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat heet commercie. Dat betekend goed opletten voor je iets koopt, en soms ook iets niet kopen.
   
 2. Ben jij soms die wazige oude meneer van de reclame?

  Hou zou jij het vinden als je droomauto overal in Nederland voor 39.999 euro te koop is, maar als je de auto gaat bestellen bij de dealer om de hoek heeft hij "net" de prijs even verhoogd naar 60.099 euro. En jij mag die auto alleen bij die dealer kopen ...

  :cry:

  PS. ja, ik heb het nagerekend ...
   
 3. Dan koop ik het niet. Tis simpel.

  Ik wil bbc3 en 4 hebben. Kon alleen als ik alles nam wat ik te duur vondt. Dus geen bbc3 en 4.

  Nu zit het in een paket kost het maar 3,95 en de enige reden dat ik het nog niet genomen heb is dat ik zit te wachten op wat ziggo gaat doen met een maandelijks bedrag voor de dtv kaart.
  Want ook daar ga ik niet voor betalen, je moest een decoder plus kaart kopen en dan is het standaard pakket gratis. Gaat dit gebeuren dan zijn ze in iedergeval twee dtv klanten kwijt.

  En wat de oude meneer betreft, ik ga niet zitten janken bij iedere prijsverhoging. Ik vraag me dan ook af hoe jullie boodschappen doen in de supermarkt, of benzine tanken bij de pomp. Dat zal me een herrie geven.:lol:
   
 4. Ter info: discussie over verwijderd bericht is verplaatst om dit topic schoon te houden. Is eventueel hier nog terug te lezen.
   
 5. Welk gedeelte snap je nou niet, of wil je niet snappen...

  Het gaat er gewoon om dat hetzelfde product elders 5 euro per maand goedkoper is, maar dat men daar niet kan kopen wegens monopolisme. Heeft niets met de prijs zelf te maken, maar slechts met de (oneerlijke) beschikbaarheid.

  Of denk jij dat er in een vrije markt ook zo'n verschil in prijs zou zijn?

  Posted via Mobile Device
   
 6. Alsof iedereen in deze discussie bij voorbaat een jankerd is omdat de mening van jou niet strookt met de anderen.
  Feit is dat er mensen zijn die eredivisie live graag zouden willen nemen maar vragen hebben bij het prijsbeleid van ziggo.
  Volstrekt terecht denk ik.
  Overstappen naar digitenne doe je niet zo gauw door diverse redenen en dan ben je dus redelijk gebonden aan ziggo wat dit kanaal betreft.
  Voorbeelden aanhalen van supermarkten en tankstations heeft weinig zin daar het niet te vergelijken valt.
  Ziggo kan de prijs bepalen en heeft dat gedaan door fiks duurder te zijn dan andere aanbieders en voor een bedrijf dat van de daken roept dat ze naar klanten luisterd is dit een tikje vreemd
   
 7. Bij deze opmerking sluit ik mij volledig aan...
   
 8. Wat mij nog het meest dwars zit is het feit dat niemand bij Ziggo mij een bevredigend antwoord kan geven waarom er een paar dagen een webpage in de lucht is met veel gunstigere voorwaarden dan de webpage die er nu is. Voor degene die later in deze discussie zijn ingestapt laat ik ze nog een keer zien in bijgevoegd Word-document dat ik hier eerder op het forum aantrof.

  http://members.home.nl/gdw/ziggo-eredivisie.doc

  Je ziet de website zoals die vorige week vrijdag werd getoond en daaronder de website die een dag voor de aanmeldingsdatum te zien was en nog steeds te zien is. Op mails krijg ik geen antwoord en telefonisch bij de klantenservice wist men de eerste keer van niets en de tweede keer werd het uitgelegd als een foutje. Maar dat geloof ik gewoon niet.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 jul 2008

 9. zal dezelfde reden zijn als de reden van de aanpassing van de eigen posting: schrijffoutje..
   
 10. Dus de oude man dicteert: "14,95 per maand", en de medewerker typt per ongeluk: "9,95 per maand en 2 maanden gratis" :oops:

  Sport-7, TV10, Ziggo ... :grin:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina