1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Volgens Satellietmagazine staat onderstaande te lezen op de website van Heerenveen


  Het nieuwe Eredivisiekanaal zal volgens de voetbalclub Heerenveen bij alle digitale televisie distributeurs in Nederland, dus ook Ziggo, worden aangeboden. Op de internetsite laat de eredivisieclub het volgende weten:"Met ingang van het volgende seizoen beginnen de achttien Eredivisie-clubs hun eigen voetbalkanaal. Deze zender, die via alle TV-distributeurs, via internet en per mobiele telefoon te bekijken is, brengt alle wedstrijden live."Echter nog steeds blijft onduidelijk wat het aanbod bij welke TV distributeur nu precies is.

  Aldus Satellietmagazine
   
 2. Het enige dat ik van"vorig jaar kan zeggen is dat het directe Tele2 kanaal, dus via IPTV van Tele2 zeer veel minder van beeld kwaliteit was dan dat wat uiteindelijk via de kabelaars te ontvangen was.
  Kennissen van mij hadden de IPTV variant en ik zelf kon tijdelijk even via @Home een paar wedstrijden bekijken. Bij soortgelijke tv was de kabelaar duidelijk beter dan Tele2. Ik kon haast niet geloven dat mensen Tele2 namen, hoewel men via IPTV natuurlijk wel altijd vrij in wedstrijd keuze was en via de kabel niet.
   
 3. Dat komt omdat Versatel/Tele2 aanvankelijk de enige provider was die het Eredivisie Live uitzond. Ze hadden gehoopt op ca. 250.000 abonnees. Dat haalden ze lang niet. Omdat ze er zware verliezen op leden, heeft Tele 2 andere providers gezocht en zijn die het Eredivievoetbal ook gaan uitzenden.
   
 4. Voetbalzender strikt toppers

  AMSTERDAM - Het nieuwe voetbalkanaal van de eredivisieclubs en Endemol heeft voor het commentaar bij de live uitgezonden duels NOS-coryfee Theo Reitsma aangetrokken.

  De studio-uitzendingen van de abonneezender zullen beurtelings worden gepresenteerd door Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen, analyticus is Jan van Halst. De dagsluiting om elf uur 's avonds is in handen van Wilfred Genee en Johan Derksen. Andere commentatoren, die door de verzamelde eredivisieclubs zijn gestrikt, zijn Ron de Rijk, Leo Driessen, Michiel Teeling en Mark van Rijswijk. Theo Reitsma, die de andere presentatoren gaat begeleiden, blijft voor de NOS de Champions League verslaan. Barbara Barend tekent voor de veldverslaggeving. Met deze bezetting kiezen de betaalde clubs grotendeels voor de RTL-variant van het afgelopen seizoen. De voetbalzender gaat op 29 augustus de lucht in. Vermoedelijk wordt het Feyenoord-toernooi begin augustus gebruikt om proef te draaien, maar daarvan zullen de kijkers waarschijnlijk niets te zien krijgen.
  Distributie

  De distributie van het kanaal is op een haar na rond. Zo is al overeenstemming bereikt over doorgifte met KPN, Tele2 en UPC, terwijl met Ziggo nog wordt onderhandeld. De prijs voor het eredivisiekanaal komt voor de kijker naar verwachting rond de 10 euro per maand te liggen voor twee duels per week. Voor het totale programma van negen duels per week zou de prijs rond de 15 euro per maand liggen. Eén wedstrijd kijken zou bijna zeven euro moeten kosten.

  De samenvattingen uit de eredivisie zijn met ingang van het komende seizoen trouwens weer bij de NOS te zien, waar Tom Egbers de presentatie voor zijn rekening neemt.

  Bron : De Telegraaf
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jul 2008
 5. Voor genoemde prijzen kom ik mijn stoel niet uit. Sorry maar dit is veel en veel te duur
   
 6. Zozo dus in vergelijking met vorig seizoen de prijs flink omhoog. Ze proberen iedereen voor die 15,- te strikken.. want 10,- voor 2 wedstrijden of 7,- voor 1 wedstrijd is echt stukken duurder in vergelijking met die 15,- voor alle wedstrijden.

  Volgens mij gaat het echt niet lopen zo wie betaald er nu 7,- voor 1 wedstrijd.. volgens mij zouden mensen dat alleen doen bij topwedstrijden ajax-feyenoord enzo.
   
 7. Wanneer ik voor 1 zender ca 1,50 per maand extra zou moeten betalen da vind ik dit redelijk, maar deze prijzen zijn belachelijk. Op welke klant mikken ze eigenlijk ?? Koningin Beatrix en de Minister President ?
   
 8. Ik ben benieuwd hoe je e.e.a. kan aanvragen, het is toch al binnen twee maanden. En bij Tele2 zag je hoe complex e.e.a. destijds was, alhoewel ik toen toch wel snel aangesloten was. Nu Ziggo nog, ik heb namelijk Tele2 abbo hiervoor opgezegd....
   
 9. eredivisie voetbal op ziggo?

  Volgens mediamagazine.nl, http://www.mediamagazine.nl/ hebben Tele, KPN en UPC een akkoord over doorgifte.

  Voor het totale programma van negen duels per week zou de prijs rond de 15 euro per maand liggen. De prijs voor het eredivisiekanaal komt voor de kijker naar verwachting rond de 10 euro per maand te liggen voor twee duels per week Eén wedstrijd kijken zou bijna zeven euro moeten kosten. Ik vind het een rare vergelijkinking want nu heb je veel meer voetbal bij Sport1. Dan tel ik de andere sporten er nog niet eens erbij. Verder betaal je voor 1 wedstrijd € 7,--. Dit is bijna even duur dan het hele Extra pakket! Ik hoop dat Ziggo het goedkoper kan aanbieden. Want anders is de prijs/kwaliteit ver te zoeken!!!
   
 10. ik wil best €5,- per maand betalen voor 9 duels maar niet het volle bedrag wat hier vermeld wordt dat is me net even te veel en €7 per wedstrijd is wel heel erg veel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina